Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

Jok3r K10 05-05-09 19:05

Re: Cocktail tuning va prezinta

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2290946)
Ms pt incurajare;)) .......oricum thunder iti dai seama ca nu prea imi convine ca la varsta asta sa am niste kg in plus ,dar pana acum am reusit ca am facut eu ce-am facut de am mai dat jos vreo 5 ;)) deci cu timpu (si cu mult mers pe bicileta :)) poate mai dau;))....deci ,facem un club de biciclete;)) :>:>?

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2291209)
Biker Boys :) Eu am 94 in scadere de la 115 :) Doar ca eu am 32 de ani nu 16... :)

Sala baietii .....acolo dati jos....bicicleta e de mentinut in forma;)

johnson 06-05-09 08:50

Sunt o groaza de sporturi care asigura si suficient fun si mentinerea in forma sau slabitul daca e cazul. La sala am incercat sa merg o singura data si m-am plictisit ingrozitor, nu mai calc a2-a oara, iar de fotbal nu vreau sa aud, la cati cunoscuti stiu cu operatii grele pe la picioare de la el. Mai sigur mi se pare cu motorul si nu exagerez

Jok3r K10 06-05-09 12:14

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2293090)
Sunt o groaza de sporturi care asigura si suficient fun si mentinerea in forma sau slabitul daca e cazul. La sala am incercat sa merg o singura data si m-am plictisit ingrozitor, nu mai calc a2-a oara, iar de fotbal nu vreau sa aud, la cati cunoscuti stiu cu operatii grele pe la picioare de la el. Mai sigur mi se pare cu motorul si nu exagerez

Depinde foarte mult si cat de bine stii sa practici acel sport.....spre exempu tu esti as pe motor de asta ti se pare mai sigur....da oricum in ziua de azi nici mersul pe jos nu mai e sigur:lol:

AnDrEiCa 06-05-09 16:05

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2293090)

eee.....da pe motor nu slabesti;))

johnson 06-05-09 16:10

Asta pot sa te contrazic, ca stiu ce zic. vino odata cu noi la antrenamente si o sa vezi cata transpiratie presupune mersul pe circuit, la Bacau la Selena ma refer ca e mai aproape. In 15-20 minute esti terminat, daca tii un ritm mai alert, asta si din cauza ca este f virajat, fata de cele adevarate unde mai ai timp sa te odinesti pe linia dreapta

ThunderRa 06-05-09 16:22

Din cate stiu eu, nu exista sport in care sa se piarda mai mult in greutate decat in Formula 1. Presupun ca in Moto GP e la fel...

johnson 06-05-09 17:09

In jur de 5-8 kg la formula1, probabil ca aici intervine f mult si conformatia fiecaruia, iar cu antrenamentele actuale, cred ca s-a mai diminuat putin valoarea asta. Si la ambele conteaza f mult temperatura exterioara, la motogp sigur ar fi mai mult daca nu ar mai ajuta ventilatia naturala

Jok3r K10 06-05-09 18:51

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2294539)
In jur de 5-8 kg la formula1, probabil ca aici intervine f mult si conformatia fiecaruia, iar cu antrenamentele actuale, cred ca s-a mai diminuat putin valoarea asta. Si la ambele conteaza f mult temperatura exterioara, la motogp sigur ar fi mai mult daca nu ar mai ajuta ventilatia naturala

adevarul ca e foarte solicitant mersul pe circuit.....m-am dat cu kartu asta vara.....dupa 10 ture ma dureau mainile de nu mai puteam....iar cand m-am oprit si nu mai era "ventilatia naturala" curgeau apele de pe mine de ziceai ca am iesit de sub dush.......iar Kartingul e minciuna pe langa Formula 1 sau Moto GP:lol:

AnDrEiCa 06-05-09 19:36

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2294350)
Asta pot sa te contrazic, ca stiu ce zic. vino odata cu noi la antrenamente si o sa vezi cata transpiratie presupune mersul pe circuit, la Bacau la Selena ma refer ca e mai aproape. In 15-20 minute esti terminat, daca tii un ritm mai alert, asta si din cauza ca este f virajat, fata de cele adevarate unde mai ai timp sa te odinesti pe linia dreapta

Mi-ar place sa merg sa va vad si eu:> dar asta nu depinde de mine,ci de tine sa zic asa ;)) pt ca n-am cu ce sa merg...

Jok3r K10 06-05-09 19:48

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2294969)
Mi-ar place sa merg sa va vad si eu:> dar asta nu depinde de mine,ci de tine sa zic asa ;)) pt ca n-am cu ce sa merg...

Dute cu trenu:lol:

johnson 07-05-09 08:19

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2294969)

nu-mi place sa iau pasageri la drum, mai ales cand e de mers la circuit ca ajung obosit, exceptii mai fac cand imi iau prietena. Va puteti cupla mai multi la o masina, solutii nu sunt? se pot inchiria si karturi, care merg un pic altfel decat astea de la noi, distractie este, iar vremea se anunta fierbinte in weekend, asa ca sambata mergem sigur

AnDrEiCa 07-05-09 14:26

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2296021)
nu-mi place sa iau pasageri la drum, mai ales cand e de mers la circuit ca ajung obosit, exceptii mai fac cand imi iau prietena. Va puteti cupla mai multi la o masina, solutii nu sunt? se pot inchiria si karturi, care merg un pic altfel decat astea de la noi, distractie este, iar vremea se anunta fierbinte in weekend, asa ca sambata mergem sigur

Deci care are masina si se ofera:> ??punem bani la benzina....mai gasim noi ceva oameni:D

ThunderRa 07-05-09 18:17

Care sunt preturile?

johnson 07-05-09 18:21

pt kart e 40 lei 15 minute, la cele mai mici si ajunge la 100euro pt alea de competitie. Orice ai alege, te racoresti suficient in timpul respectiv

johnson 09-05-09 09:38

zeul comunicarii s-a induiosat pana la urma si m-a fericit intr-un final cu telefon fix si numar, bineinteles.
Ma gasiti acum si la 0233 24 24 24

All times are GMT +2. The time now is 20:20.

- Copyright 2026 4Tuning