![]() |
Re: Cocktail tuning va prezinta
Quote:
Quote:
|
Sunt o groaza de sporturi care asigura si suficient fun si mentinerea in forma sau slabitul daca e cazul. La sala am incercat sa merg o singura data si m-am plictisit ingrozitor, nu mai calc a2-a oara, iar de fotbal nu vreau sa aud, la cati cunoscuti stiu cu operatii grele pe la picioare de la el. Mai sigur mi se pare cu motorul si nu exagerez
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta pot sa te contrazic, ca stiu ce zic. vino odata cu noi la antrenamente si o sa vezi cata transpiratie presupune mersul pe circuit, la Bacau la Selena ma refer ca e mai aproape. In 15-20 minute esti terminat, daca tii un ritm mai alert, asta si din cauza ca este f virajat, fata de cele adevarate unde mai ai timp sa te odinesti pe linia dreapta
|
Din cate stiu eu, nu exista sport in care sa se piarda mai mult in greutate decat in Formula 1. Presupun ca in Moto GP e la fel...
|
In jur de 5-8 kg la formula1, probabil ca aici intervine f mult si conformatia fiecaruia, iar cu antrenamentele actuale, cred ca s-a mai diminuat putin valoarea asta. Si la ambele conteaza f mult temperatura exterioara, la motogp sigur ar fi mai mult daca nu ar mai ajuta ventilatia naturala
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care sunt preturile?
|
pt kart e 40 lei 15 minute, la cele mai mici si ajunge la 100euro pt alea de competitie. Orice ai alege, te racoresti suficient in timpul respectiv
|
zeul comunicarii s-a induiosat pana la urma si m-a fericit intr-un final cu telefon fix si numar, bineinteles.
Ma gasiti acum si la 0233 24 24 24 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning