![]() |
Re: Tipe la volan...
....am si eu o curiozitate :oops: sunteti multe :D.....?
|
Din pacate,aici p forum ...prea putine.:( In schimb,in oras....da,pot sa zic,k sunt multe femei,cu masina proprie,si cu o atitudine de respektat!!! :)
|
.....m`am referit dak sunteti multe la intalniri cheshtii :-P dastea....si intr`adevar pe forum suntem prea putine ....in schimb in orash avem si noi destule femei care se deskurka bene la volan dar din pakate nu avem nici una ink care sa se poata mandri cu vreo masina "cu dotari" speciale....la voi sunt?.......eu tot visez la un a3 :oops:.....
|
Mda...din pakate la intilniri destul d greu..:)...mea culpa...nici eu nu prea ajung!
In privinta masinilor...din cite stiu,proprietate personala,si modificata nu are nici o femeie...deocamdata...:),sorry daca nu stiu bine. A mea,e p vine...dar pana ce va fi asa,cum o visez eu,mai este muuuult!!!Dar sper reusesc... |
....mah ce sa zik good luck si la kat mai multe femei si masini bune ....makar e un inceput ....la mine nu e cazul ink din cauza situatie financiare momentan doar vise da cine stie :twisted:....apropo c mashinutza ? :)
|
...las' k am visat si eu destul pana ce am ajuns aici!!:) :)Numai nu te lasa,niciodata...
Mashinutza,sper k peste ceva timp sa semene cu cea din avatar...:) |
ca dic la ea...ce masina isi trage tipa`
da ne dai si pe noi o tura? |
hehe :) ... zi`le trixi. shi eu abia ashtept sa pun gherutzele pe permis. ma zgariu pe ochi ca nu pot conduce numa noaptea.. sau in locuri mai retrase.
vedetzi voi atunci mashini!!! :D (pana atunci mai shi cresc) :)) ;) |
Quote:
..oferta e valabila si ptr tine,Rockzy....:hug: ...pana atunci,vezi tu p unde umbli :D :D |
e boala grea mashina :) ..... e k un drog ;)
|
Quote:
.....aaaaa nice btw sa vi si pe la cta :twisted: sa "moare" si barbatii dupe femei cu masini tuningate :lol:....orikum eu zik k o sa reusesti :) |
Quote:
|
Quote:
|
......eeee pai mai pune tu treburile la punct sa mearga mai rpd :twisted:....dak reusesti u poate reusesk si eu :rolleyes2 in vreo 10 ani
|
...:) :) :) ..tre sa ma pun urjent p treaba,k n-as putea trai cu gindul k sa-ti pierzi speranta!!!Mai bine fac dracu-n patru....:) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning