![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
deci particip :)
am pana acum 3 randari si i-am dat durmu la cea de-a patra... nu sunt ele cele mai reusite... dar sunt.... in caz ca termin rpd cu resut si se prelungeste timpu de predare ma bag si eu la animatie :) |
Quote:
|
o sa aduc un proiector pentru animatii...
parca am mai scris pe un topic... dar nu mai stiu care... |
am gasit...
mai sus... sorry de repetitie la filme, puteti preda cu o zi sau 2 mai tarziu, sa iasa cum trebuie.... |
Ok multam de prelungire, sper sa apuc sa termin si a doua animatie.
Ink o mik dilema, cum trimitem animatiile, ca pe yahoo nu am sanse sa le trimit, una din ele are 20 de mb, si a doua probabil tot atat va avea.Le uploadam pe Privat Vt, dati si voi cu parerea. |
daca va dau un ftp e ok?
sau... sunt mai multe metode |
Cu FTP e o idee buna,sau poti sa dai un PM cu o adresa de messenger ca si acolo se poate transfera bine.Tu alegi :)
|
haideti baietii bagati tare cu randarile
:D |
am 7...mai sper la inca una acuma seara....mai am vreo 3 ore:-s...
|
io nam nici1 :| ... si sar putea sa intarzii q 1 ora fata d termen ... sanse sa fiu asteptat?
|
cu o ora ..eu zic k nu e nicio problema....:d..din partea mea poti fi asteptat...sa nu fie jumate de zi sau asa...k le pui la 1....parerea mea..no problem...acuma sa zica cineva mai important:D
|
eh oricum chiar daca apuc .. nor sa fie cine stie c .. mai ales k am grabi ultimile 2 elemente si arata groaznic
|
portofoliile le trimitem impreuna cu pozele????ast rasp repede...sa stiu dak le pun in acelasi mail sau nu:D
|
pff ... i ofac rendere p 2 pcuri si tot nu cre k o sami ajunga timpul ... in 1 ora 3 rendere ... outta control :|
|
cei care nu au trimis portofoliile pentru 3D le mai puteti trimite acuma seara la Ace Axel ,data limita fiind ieri :D ...bafta la randat eu leam trimis..si repede cu portofoliile...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning