![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
se pare k Razwy se bukura de o P.O.P.U.L.A.R.I.T.A.T.E mare aici in oradea...nu cred k exista fan tuning in orash care sa nu pomeneaska de mashina lui :)....Bv Razwy tzine-o tot asa ;)
|
Quote:
|
le pun de azi la inkarcat sa fiu sigur k pana vineri se inkarca si o sa fie in stare de functziune :)
|
Asha sa faci....
|
Quote:
din pacate vineri nu pot veni la intalnire pt ca mergem la mare in aceasi zi dimineata, poate facem joi ;) un photoshoot... inca odata MERSI la toata lumea fie din fatza de la HEAT pt comentarii si intrebari si de aici de pe forum... |
Felicitari si din partea mea!!!:D
Si nu te mira d p.o.p.u.l.a.r.i.t.a.t.e ,k masinutza aia da palpitatii si ptr cei care nu prea se pricep la masini;) !!!!Take good care of each other!!!! |
Quote:
|
Nu sunt din Oradea, dar daca imi datzi voie...ma infiltrez si eu!!!!!!!!!!!
|
:D Infiltrare placuta!!!Bun venit p la noi ;) !
|
Welcome S.O.R.O.S. si hai pe "sa ne cunoastem" si mai zi-ne cate ceva despre tine.
|
Quote:
PS:in curand poze noi cu mashinile din oradea...;)...am cutreierat tot orashu` cu mihaitza_tdi shi am facut poze...;)...le pun diseara sau maine...maine vreau sa vb cu proprietarul skodei rs roshie sa facem 1 "shedintza foto" maine...il cunosc shi mi prieten bun...so...maine sau poimane (dak are timp maine) urc sus poze cu skoda rs-u`....;) |
da da las' k pozele le punem maine si un filmuletz dak reusim sa-l facem;):);)
|
razvy...dak nu vii joi la 1 shedintza foto t pandesc cu camera la ieshire din orash....:)
|
Sa ne dai nr de tel sa te sun sa vedem unde ne intalnim!!!!;)
|
:))) mah baietzi...chiar k suntetzi nebooni dupa bmw...nu zik,ma numar si to printre voi:D deci stai...la care iesire din orash il pandim?!sau ne impartzim la fiecare iesire cate unu`?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning