![]() |
Re: Br 40 Yul
acum nu stiu cum iti place tie si cum vine mai bine dar cred ca pe grila ca si de fabrica tot pe grila se puneau daca era scris din ala ca pe frantuzesti mergea pe aripa. as vrea cateva sfaturi despre masinuta mea am un topic"sfaturi pentru 1300-tea mea" bafta
|
pe grila de faza sta cam naspa...nush ce sa zic.
io ma gandeam so pun pe aripa stg sub muchia aia de mijloc, intre pasajul rotii si usa. ast pareri... |
Iulica,eu zic sa nu incarci masina aiurea cu steme pe aripi..nu cred ca ar da bine:rolleyes2..lasa caroseria asa curata cum e ea,numai cu elementele originale la locul lor si e super ok8)..ori pui stema in grila,ori in garaj;)
Acum,cu prelata asta o sa fi undercover:lol: |
:lol:Mai bine o lasi asa cum este ea acuma....este FFF Ok :lol: mie unul imi place "pustoaica de 20 de ani" o imbatranesti cu acea stema :???: Parerea mea acuma faci ce vrei
|
ok!
fara stema!:D |
3 Attachment(s)
Am revenit cu noi...pagube!
Sa iti bagi ceva in forma de "piston" in piesele masii! Io ma intrebam dc imi scoate fum ca trenu cand ii dau jar!!! uite raspunsul!! astea sa intamplat pe pist 1 si 4. |
Quote:
|
A iesit boltul din biela si mia taiat camasa 1 si 4.
cred k au fost bielele naspa! oricum...acuma am revenit la inima ei originala, 1.3-ul, si il tin pasta pana cand gasesc ceva mai "serios" :twisted: |
Ha! Ai ganduri necurate? :D
|
Quote:
|
Ai fost azi pe la Tulcea? Te-am vazut azi la o trecere de pietoni, cred ca ti-am facut si semn... Nova albastra fara masca, eram in cautare de filler sa termin lucrarea... :D Arata bine masina si se aude pe masura...
|
Iulica ai experiente in montarea dungilor gordini?cum ma ajuti si pe mine ?
|
pai ce nu stii>?
|
salutari!
Din pacate nu mia mers netu zilele astea si in + am fost si la mare, de aceea am trecut si prin macin.Da cristi am trecut pe acolo mai in "forta" asa...:D. dak mai vazut luni, inseamna ca ma intorceam si eram mai grabit... dar cand mai plec la mare, sapt viitoare, o sa te anunt si dak e ne intalnim. Luci, nu pot sa zic k am experienta in montarea dungilor, pt k prima masina pe care am pus asemenea dungi a fost a lui bogdan. toata treaba e din masuratori, sa masori de 3 ori si sa lipesti odata!:D |
Quote:
eu ma oprisem langa biserica aia, cand teai intors, nush dak mai vazut! lasa k o sa mai trec prin tl si dak e ne intalnim!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning