![]() |
Re: PROBLEME cu PC-ul
Quote:
|
pai scoate cei 256 si vezi daca mai face figuri ! e posibil sa nu fi luat la aceeasi frecventa cei 256 :)
|
Quote:
|
Instaleaza Tune Up Utilities 2007,si poate te ajuta cu ceva,eu cu programul acela "intretin" windowsul.
|
Am dat cu ei afara ! au ramas doar cei 512 , sunt curios acum sa vad cum se comporta, ambele placute erau cu frecventa de 400 . O sa va anunt daca mai face asa sau nu ... si era sa uit multumesc frumos pentru ajutor si timpul acordat :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai daca are probleme cu hdd-ul poate da eroare asa :)
|
Sa aibe baduri hardul ?
|
nu neaparat bad-uri :) doar ... oboseste si ii e lene sa mai acceseze ce trebuie :)
|
Problema ar fi de la internet, daca scot cablu calculatorul merge perfect, daca bag cablu dupa 10 minute da eroarea si merge greu calculatorul.
|
Hai ca am dat peste una tare acum 3 zile.M-am dus sa formatez un pc si am dat peste altceva, cand deschid pc-ul si trebuie sa faca identificarea pieselor nu o face si imi apare "scaning bios in hard drive". Am schimbat sursa , hdd , memoriile rami,bateria de la bios nimic.La un moment dat a luat-o dar cand sa dau update la bios ca sa il schimb, uitasem sa conectez floppy-ul.De atunci numai merge.Ce solutii stiti voi?
|
ai incercat totusi sa schimbi placa de baza? :)
|
cum fac update la BIOS fara sa nu am probleme...? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning