Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

EvLSant0S 27-02-06 23:06

da ??? :lol: neinteresanta zici ?
:lol:
dezamagitor ... :)

trebuia sa mergi pe varianta cu rupt de beat :) it was the only way out :)
gata cu ot`u

p.s : aia sub 16 ani sunt rugati sa treaca la culcare si sa-si vada de ale lor :wink: or else ..

EvLSant0S 27-02-06 23:19

Deschizand un subiect ... oarecum .. paralel cu discutia initiala ,cand esti indragostit ,se intampla adeseori sa apara o a 3-a persoana in relatie , fie ea de sex feminin / masculin , mai tot timpul , mai devreme sau mai tarziu , apare , si .. de cele mai multe ori , distruge cam tot ce era frumos :) ,repede , povesti , atzi fost vreodata acea a 3-a persoana ? :)
a existat vreo a 3-a persoana care v-a distrus relatia ? daca da , ce i-ati facut ?atzi lasat treburile asa ? s-au i-ati rupt nasu ? :)

shadowro 27-02-06 23:42

eu am fost a 3-a persoana mai des decat mi-am imaginat :lol: :lol:
ce sa ii faci domle daca ea sa dadea la mine ? sa o refuz ? nu era frumos din partea mea :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 27-02-06 23:45

:lol: :lol: :lol: si ? ai scapat ? nici o zgarietura? daca da , felicitari , nu toti au norocul tau , a nu se interpreta gresit, n-am fost pana acum a 3-a persoana ptr ca nu-mi place sa ma bag in treburile altora, DAAAAAAAR daca e nevoie .... se revolva :)

shadowro 27-02-06 23:49

pai sufeream si eu de singuratate ...si nah .. daca se putea sa vina ele singure de ce nu ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Nici eu nu privesc cu ochi frumosi pe a 3-a persoana ... dar in cazul in care ea vine singura si nesilita de nimeni si se baga in seama .. parca e alta poveste nu ?

EvLSant0S 27-02-06 23:53

ideea e sa nu dai de un el mai nebunatic asa .. :lol: vbesc de persoana 1-a :lol: , EA fiind a 2-a ,si tu al 3-lea ... :D
ahahah NA DISCUTIE ! :lol:

shadowro 27-02-06 23:54

eh pai ma uit si eu intai la el ... si daca e mai mare ca mine ma fac ca ploua si imi vad de viata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daca e mai firav asa ... sa ii fie de bine :lol: :lol: :lol:

aleks 28-02-06 00:29

eu am fost de multe ori a 3-a persoana...
nu e un motiv de mandrie, pt k din kestia asta mai totdeauna e cineva care ramane singur in urma si sufera, de multe ori kiar tare...
dar... dragostea e oarba... si foarte foarte egoista...
din pacate urmarile acestor imixtiuni nu prea le-am suferit eu, ca nu se prea risca asa kiar oricine sa ma ia la intors, dar masina mea saraca, numai ea stie cate chei si-a luat pe capota portiere, aripi, portbagaj, etc :lol:

Psycho 28-02-06 00:34

pai daca eshti un fel de don huan .. oricum faza cu schinjuit`ul mashini mi se pare deplasata .. si cei care fac chestia asta sunt nishte lashi si nishte mu1st1

needBrain 28-02-06 01:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
pai daca eshti un fel de don huan .. oricum faza cu schinjuit`ul mashini mi se pare deplasata .. si cei care fac chestia asta sunt nishte lashi si nishte mu1st1

1.sustin cu precadere ceea ce a spus psaico
2.am fost si eu \"a3a\" persoana....problema e ca nu prea imi doream asa ceva,din pacate am fost dus de val.....anyway,ideea e ca am facut un rau cuiva care nu merita asa ceva

Mustang 28-02-06 11:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Deschizand un subiect ... oarecum .. paralel cu discutia initiala ,cand esti indragostit ,se intampla adeseori sa apara o a 3-a persoana in relatie , fie ea de sex feminin / masculin , mai tot timpul , mai devreme sau mai tarziu , apare , si .. de cele mai multe ori , distruge cam tot ce era frumos :) ,repede , povesti , atzi fost vreodata acea a 3-a persoana ? :)
a existat vreo a 3-a persoana care v-a distrus relatia ? daca da , ce i-ati facut ?atzi lasat treburile asa ? s-au i-ati rupt nasu ? :)

sunt in situatia asta:
pana acum eram amic cu un tip pe nume M. el e impreuna cu o pustoaica de 16 ani numita S.
intre timp aflu ca suzana are o \"pasiune\" pt mine... vroia foarte mult sa ne vedem, de vreo 4 ori s-a dat la mine sa ma sarute...
am refuzat pentru ca M. imi era tovaras bun...dar intre timp a inceput sa se schimbe...sa devina din ce in ce mai enervant, sa faca glume proaste, sa isi permita diferite chestii (nota: are si asta tot 16 ani)...normal ca m-am enervat...
cu prima ocazie cand S. s-a dat la mine ... am profitat de situatie, m-am combinat cu ea...si i-am spus ca, daca vrea sa fie cu mine, sa il lase pe M. tipa ... a acceptat \"targul\". M. a aflat si m-am trezit cu el la usa ca sa imi ceara socoteala... bineinteles ... discutie discutie si omuletzu' a ridicat mana la mine ... normal ca mi-am iesit din pepeni si l-am plesnit de i-au sarit dintii din gura...
acum nu mai am nicio relatie de amicitie cu el..am fost cu S. ... a fost frumos...da' s-a incheiat... nu itz iei TU bataia neaparat...poate ca asta s-a intamplat pt ca eram mai mare ... la un tip mai mare...never happened...sper sa nu se intample !

Mustang 28-02-06 11:29

ps: sorry daca v-am bagat in ceata cu M si S

Eugen_TL 28-02-06 11:43

si eu sunt a3a persoana in multe cazuri datorita relatiilor mele stranse cu multe fete... ele saracele cer sfaturi cauta discutie , eu incerc sa le ajut, recunosc ca o mai dau sin in vrajeala dar sub forma de gluma ... si peste un timp ma trezesc cu declaratii din partea lor ...ASTA E n-ai ce face ! oricum iubitii amicelor mele toti sunt gelosi pe mine,,, si ce o sa faca? credeti ca bataie e o solutie? nu e deloc, indiferent de varsta.. acum mi-o iau maine o dau si tot asa ! Eu unul de cand ma stiu nu am luat bataie vreodata de la cineva si nu pt faptul ca sunt mare jmeker ca nu-s dar tine si de papagal,tre sa vb,de anturaj... !

iar faza cu zgariatul masinii e o prostie... vrei ceva vino si vb face 2 face,mai palpitant ar fi sa fie si fata de fatza! eu unul consider ca cea de-a 3a persoana nu are nici o vina ( are vina doar daca stie ca are iubit si se baga ca boul si face curte), vina are ea ca accepta multe chestii si nu se abtine tinand cont ca are prieten/// chiar daca spun asta,eu ma iau totusi si de a3a persoana si chiar tare,dar daca tipul e klumea discutam (in sinea mea tot am ciuda pe el :twisted: - asta e - ) dar de ea ma iau mai tare !

Deea 28-02-06 13:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
ps: sorry daca v-am bagat in ceata cu M si S

Copile, te dadusi de gol singur: <<o pustoaica de 16 ani numita S.
intre timp aflu ca suzana are o \"pasiune\" pt mine... >>

Deea 28-02-06 13:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
2.am fost si eu \"a3a\" persoana....problema e ca nu prea imi doream asa ceva,din pacate am fost dus de val.....anyway,ideea e ca am facut un rau cuiva care nu merita asa ceva

Ce ai facut? M-ai inselaaaaaaaaatttttttttt? :shock:

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning