![]() |
Re: Targu Neamt
Practic voi va intalniti? Ca citesc numai "diseara vine cineva?", "cine vine diseara"...si tot asa...nu citim nici un ce fain a fost...sau...bagati si voi ceva poze...chestii...
|
1 Attachment(s)
mai...NU VA MAI CERTATI X(X(X(X(X(X(:@:@:@:@:@:@:...
asa... este un seat leon alb in oras... il cunoasteti cineva pe cel care il are :D? |
Quote:
da nu se cearta nimeni :lol: seat-ul e al lui kenzo....ce e cu el?:shock: |
vrau sa-l pozez putin :D
|
Quote:
|
Nu ma, probabil k e prea tare masina
|
deoarece nu vin prea multi la stadion duminica ne-am gandit ca incepand de saptamana aceasta sa mutam intalnirea sambata la ora 20:00,in speranta ca vor veni si cei care sunt la facultate si nu numai...mai ales ca s-a mai incalzit afara :lol:
|
se pare ca se revine la ideea mea........cred ca sambata ar avea mai mult succes intalnirea
Sambata 27 Feb.....va asteptam la Parcarea Stadion orele 20:00 PUNCT |
E mai bine asa
|
multi zic ca e mai bine asa dar putini vin...
|
17 Attachment(s)
ceva poze...sa bucure ochiul...
|
Felicitarile mele baieti! Inca odata felicitari pentru ca va adunati si tineti aceste intalniri! E si asta o realizare.
|
frumoase poze baieti..ce reiese din poze a iesit o super intalnire..salutare de la baietii din pascani
|
Multumiri lui morpheusmaster si baietilor din Pascani pentru incurajari......mc celor care s.au tinut de cuvant si au venit....rusinica celor care dau doar din gura......
Fara evenimente....si sa crestem "MARI" |
Multumiri lui morpheusmaster si baietilor din Pascani pentru incurajari......mc celor care s.au tinut de cuvant si au venit....rusinica celor care dau doar din gura......
Fara evenimente....si sa crestem "MARI" |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning