![]() |
Mey speeedy baitule...io sunt in tema cu schoala de shoferi ca tocmai o fac. La intrebarea se mai poate face scoala inainte de 18 ani?? ca am gasit diverse versiuni... itzi zic io sotto ca se poate face mai devreme cu doua luni. Io fac 18 ani la inceputu lu iunie shi am inceput schoala din aprilie. In plus nu trebuie sa ashteptzi 25 zile sau cat zicea DODO shi nici sa ai pile. Pur shi simplu asha e legal. Dupa ce ai implinit varsta potzi intr-o saptamana sa dai examenul ptr ca in lege asha zice: examenul ptr obtinerea permisului de conducator se poate sustine dupa implinirea varstei de 18 ani (nu zice ca la n zile). Bafta shi numai bine!
|
Am uitat ca aici eram la rubrica \"Masina mea\". Pai sa va zic. Io am un Cielo hatchback din 1995 GL/AC. Shi acu sa va intreb pe voi: avetzi idee cam cat m-ar costa shi pe mine un turometru (ca deh...n-are fiind GL), nishte faruri de ceatza shi eventual ash vrea sa-i schimb fetzele interioare ale ushilor cu unele cu geamuri electrice (daca nu m-ar costa prea mult). Mashina e f bine intretzinuta shi n-are decat 61 000 km. D-aia cred ca ar merita shi ea nishte echipamente de GLE. Bafta!
|
3 Attachment(s)
Mashina mea...
Pe viitor, alta motorizare. |
sa ai noroc de ea ondar... bafta cu modificatu'! :wink:
|
Hondo: s-o stapanesti sanaos :wink:
|
Merci mult de tot Schumi !!! :D
|
Cu placere Speeedy! Da poate imi raspunde shi mie careva in legatura cu turometrul de Cielo shi ce am mai scris eu p-acolo...
|
Eu nu pot spune decat ca am un kk de dacie care ma enerveaza la culme ca am la probleme cu ea in draci!!!Ceamai jaf masina posibila DACIA :x :evil: :x
|
lool
sa ai noroc de ea... :roll: :lol: :wink: |
3 Attachment(s)
:arrow:
:P:P:P |
;)
|
Respect oameni buni. :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Thiz iz my dric
deshi nu are motor cine stie ce e bine pt prima mashina care mi s-a dat pe mana ... ca modificari ... muzica shi filtru sport (16 cm diametru) :) |
am si eu un Citreon BX 1.9 GTI 16v, destul de bunisor.O sa pun si eu niste poze cu ea cit de curind :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
sper sa se vada si masinutele mele
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning