![]() |
Re: BZ 88 CVM
Va multumesc mult baieti! Ma bucur nespus sa primesc aprecieri de la oameni care intr-adevar se pricep!
|
Mai syka, i-am cautat "nod in papura", dar nu-i gasesc dom`le! :-) Felicitari pentru tuningul de bun-gust!
|
Quote:
|
si mie imi place
felicitari si spor la treaba sika ;) |
Va multzumesc baietzi! Sper ca nici modificarile care vor urma sa nu dezamageasca pe nimeni! Avetzi grija de voi!
|
belea masina.cum ai facut plafonu?
bafta cu proiectu. |
sika am si eu o intrebare daca nu te deranjez:mai ai ansamblul de pe spate cu discuri???si daca da le vinzi????
|
Quote:
|
intelesesem ca pe nig era ceva de la sgm.nig-ul are 4 prezoane deci nu cred ca e de la cvm care avea 3.corect???
|
Corect;)..eu am puntea de pe SGM si am achizitionat-o de la SiloS..de puntea lui Sika in 3 prezoane cu discuri am auzit si eu..:rolleyes2
|
stiu ca sika nu a dat puntea jos ci doar ansamblele cu butuci si discuri.pe mine ma intereseaza sa le akizitionez de la el daca le vinde.
|
Scuze de greseală....
|
din ce este facut plafonul?
|
sa iti raspund eu... e modificat un plafon de cielo...(taiat in 4 si lipit cu fibra la dimensiunile necesare) scuze ca am raspuns in locul tau sica:D
|
Stapanesti o masina la care multi viseaza, asta datorita tie si celor care te-au ajutat la acest proiect.presupun ca mai ai multe de spus la aceasta bijuterie.bafta in continuare...pasiunea nu are limite...respect celor ca tine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning