![]() |
Re: Bacalaureat 2007
am venit de la sport. sunt frant :D sper sa iau un 10 :D stiti povestea :lol::lol::rolleyes2
|
yeah yeah yeah..same old story ;)))
eu nu mai pot..30 de flotari..am sarit 2.40...nam stiut sa fac roata :)) si am cazut...iar restu au fost executate ok..in rest toate bune :) ps. ce am inteles ca la romana , daca am scris mai mult de 20 de randuri nu`mi mai puncteaza nimic ?? eu am citit acolo ca daca scrii mai putin de 15 randuri...iar in barem chiar nu scrie nik... |
nu se intampla nimica...numa sa nu fii scris enshpe randuri, daca nu ai depasit cu mult limita nu ii nici o problema
|
am fost la ist azi
am scris tot la 1,2 si 3 (bineinteles) - pana acum as avea 7..si + ce imi mai puncteaza la subiectul 4 ,unde am scris o pagina..deci cam jumatate , cel putin un sfert din 30 puncte sa avem bafta baieti!! sa ne auzim cu bine sambata |
am scris vro 25 de randuri...
iar in foaie scria : Punctajul pentru redactare se acorda numai daca raspunsul respecta limita minima de spatiu precizata ! asta insemnand ca daca scrii mai putin de 15 randuri , nu`ti ia in consideraree....si deaia am scris mai mult... deaia m`am speriat ca altii mi`au zis cu totul altceva.. |
Quote:
acum am venit de la liceu. e 10 :lol:8) |
Pana acum...am 10 la toate probele de oral + sport :)
|
9,10,10 :D
mi-e sa nu pic la fizica acum..:p |
Quote:
|
bafta la rezultate baietzi .. vad ca anu asta a fost ceva mai nasol cu bacu ..
|
da..proba la romana + faptu ca ne-au bagat in clase dupa nume,nu dupa materie..si nu prea s-a mai putut copia la unele probe ca in alti ani..macar la sport avusai noroc..ca ziceau astia ca anu asta o sa vina comisii naspa si o sa se dea note mici..
|
7.6 am luat la romana! si 10 azi la sport :)
|
s`au afisat pe undeva notele la romanna?
|
de unde stii de romana ?
|
S-a afisat pe undeva la romana?De asta mi-e cel mai frica..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning