Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

Bmw_Rulllzzz 25-09-07 15:07

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

7 Attachment(s)
noua mea achiiztie, care este de vanzare. Zafira 2003 9.999 de euro neg

PcFreak 25-09-07 16:13

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

misto pedalele dex......sa le "calci" sanatos:D

Andrey_FL 25-09-07 19:34

frumoasa si Dacia lui Faster si zafira lui marius...si bara lui ciprian si "surpriza"

NoX69 25-09-07 21:59

sa o stapanesti sanatos faster.....!!!sunt curios cum arata toba Borla :).....bafta la tunat.

TheFasterMan 25-09-07 23:34

Quote:

Originally Posted by NoX69 (Post 1118508)
sa o stapanesti sanatos faster.....!!!sunt curios cum arata toba Borla :).....bafta la tunat.

Toba daca o vezi zici ca e de Dacie....si eu cand am vazut-o am ramas "masca"..*****ie Borla pe ea....si inca ceva dar nu inteleg....si sunetu` e la fel ca orice Dacie...:D

real_speedmasters 26-09-07 15:17

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1117377)
ceva pedale pt mine, un spoiler fata pt ciprian care inca nu e terminat si ....o mica surpriza pt viitor

pai care e surpriza...??? degeaba e in poze...
se baga la o liniutza ??? :D
e din Onesti?

dexter_20 26-09-07 17:20

Quote:

Originally Posted by real_speedmasters (Post 1119663)
pai care e surpriza...??? degeaba e in poze...
se baga la o liniutza ??? :D
e din Onesti?

putina rabdare....

Andrey_FL 26-09-07 18:30

6 Attachment(s)
Div Fwl .....

Andrey_FL 26-09-07 19:07

2 Attachment(s)
PMC-ul lui Testos

Bmw_Rulllzzz 26-09-07 21:53

:))) FWL masina lu' nicu :lol:

dexter_20 27-09-07 16:11

4 Attachment(s)
ceva de azi

PcFreak 27-09-07 22:19

2 Attachment(s)
in drum spre scoala am dat de un Smart Roadster(de la distanta era sa zic ca era un TVR:lol: )........frumusel........sper sa va placa:-)

dexter_20 27-09-07 22:45

daca cineva reuseste sa prinda m3-ul de la orizont....ce bine ar fi

TheFasterMan 28-09-07 00:31

de cand tot zic sa ma opresc sa ii fac poze...dar mereu uit....ba zic ca i-a facut altii...si nu mai are rost...

Bmw_Rulllzzz 28-09-07 00:35

dap, l-am vazut si eu. frumos tare si mai vazusem prin oras un audi S5 cu numere de nush ce tzara. si pe ala poate il pozeaza careva

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning