![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
Quote:
|
da frate, suntem batuti de soarta 2 luni de zile cu o saracie de cort.
|
SE MODIFICA:
Dragosh Opel Calibra Vlad (alex2see) Pontiac FireFly Roxana Opel Tigra Emil Fiat Stilo Coupe Adrian (Adi) Bmw 316 Compact Ionut Fiat Brava Jakal Bmw e30 324 Bmw E34 - 520i (Nava Amiral) TaieBuca (Grasu) Renault Clio Leo Asteptam Urmatoarea Achizitie Vali Peugeot 307 Razvan Opel Vectra B Andrei Hrz Dacia SuperNova Florin Fiat Punto Sporting |
Quote:
|
Alooo!
Nava Amiral e 5-ul Alb... De unde 320? E34 - 520i (M5 :lol:) |
a gresit ma si el ca nu prea are carte si nu stie sa scrie........
520 V18......M 8 4x5...(trage si roata de rezerva)........ ai dreaq ati sarit pe sefu meu de club.......... florin...bine ai venit intr-un club de secaturi si borfasi..........;) |
bine te-am gasit florin, asteptam cu totii o intalnire de club sa ne mai vedem la ochi.
|
Quote:
P.S.: ms fane pentru pasarolar :D raman dator de cinste. |
Bine ai Venit Flo, asteptam cu nerabdare sa te corupem sa iti rupi masina...:))) discu si placa de presiune :))):)))
DONU`iii la el ma....invidiosule :))) marsi la tine pe "thread".....:)):)) ca te vrec cu "ploampa" de asfalt :))):))) Brrr |
Baaa vezi ca tot in ograda mea esti...!!! N-avetzi acte :lol:
|
0000000000000000000
|
P**lilii mele de acte...Mai nimerit tocmai pe mine ... sa imi pese de acte :) :)) ce draq mai bobele :)):)) aveam pretentii de la tine :))
|
Ai draq sa fiti...
Sunteti in ilegalitate de la cap la coada :lol: |
|
Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire inferno ,ruff scuff ...brrrr:lol: .Welcome flo printre borfasi!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning