![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Spoilerul spate e ceva mai simplu, urmeaza tenta celui de pe fata, dar parca as fi optat pt altceva, ceva care sa iasa mai tare in evidenta, cum era pe primul kit de Logan. Oricum sunt sigur ca masina finalizata va fi minunata.
|
:arrow::arrow::arrow:
|
Ok retrag ce am zis incepe sa arate altfel :)
|
Si eu lafel :))
|
ggd ... transforma si tu de acum inainte in JPG e mai simplu de deschis de vazut decat .bmp
E misto kitul pana acum...sa vedem pe final...cred ca s-a vrut ceva mai finut nu neaparat agresiv |
bah cata vorbarie pe ditamai forumu' si in ultimele 10 pagini nu vad decat vreo 2 sau 3 masini facute, si alea nici macar nu imi dau impresia de tuning superb, gen prostreet... Prea multa vorbarie...
|
care e scopul unui forum dupa parerea ta asa???....din cate stiu eu e exact vorbaria pe diferite teme...2 sau 3 masini?(ai pus mana vreo data sa slefuiesti ceva...orice??....gandeste-te ca la masinile astea slefuiesc baietii cateva saptamani ,de le sar capacele....)
on topic:.... prinde forma loganul.....mie personal imi place foarte mult cum arata..... felicitari ProStreetTuning:D |
Da e o munca grea .... dar pentru ei nu e una grea... fiindca ei iubesc arta asta si arta fara munca nu merge adica iti merge da nu`ti iese ce le ies lor ;) a sunat cam poetic :))
|
eh..asa mai merge bara spate:D
|
2 Attachment(s)
tocmai vreau sa incep un proiect bmw e30. atasez schitele. astept pareri.
|
Quote:
+ praguri - bara fatza Succes |
Capota e un model care se rageseste prin mai toate targurile ca "ornament capota universal".... De ce nu incercati un model foarte lat de spate, cu roti 9J, presupun ca stiti la ce ma refer... E30 e un model din care pot iesi multe lucruri frumoase, dupa schite arat foarte finutz, nu zic nu, dar cam "ieftin"... Parerea mea.... :peace:
|
Quote:
|
Sa intelegem ca de acum inainte topicul acesta este al lui Remus?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning