![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
Normal ca rosu ar da mai bine,avand in vedere ca are rosu la interior,merge perfect;)
|
poi am 2 variante: albe undercar si rosi in interior, sau invers,rosi undercar si albe in interior. ar mai fi cele roz....:rolleyes2
|
Albe undercar ar merge cu jantele....roz sigur nu ar da bine(parerea mea)
|
mda...eu as merge la fel ca razvan ca sa se asorteze cu jantele...si la interior rosu cu tapiteria
|
Da chiar ... ce combinatie :)
Rosu in interior si undercar albe ;) |
asa ma gandeam si eu numai ca la interior ma gandeam la unele mov deschis...nu chiar roz. finante sa fie ca idei am. mai cer cate o parere asa sa nu fac vreo prostie.
|
ultima achizitie..ceasuri cu ace iluminate din spate. mai am putin de umblat pe la ele...si o sa fie in ton cu masina.
|
hai cu pozele sa vada si ochii nostri:yes:
|
Pai da hai cu pozele..
|
alt bord...alta consola...prinse toate plasticele asa cum trebuie...maine la dani sa o regleze si e aproape gata. mai raman detaliile. azi un pic...maine un pic... o sa pun si poze. vad io cand.;)
|
bun asa...abia astept...
|
respect pt ambitie si perseverenta.
|
6 Attachment(s)
Mai lăsaţi vorba :D
Racer pozele si un mic filmuleţ ;) enjoy |
in sfarsit sau gandit oameni sa puna poze...:)
bravo RSG...a iesit sooper interioru;)..felicitari!! ps: tii cu rapidu cumva?:rolleyes2 |
:lol::lol:toata lumea ma intreaba lucrul asta... nu nu tin cu rapidul...nu sunt microbist. de tinut tin cu U Craiova. rosu e culoarea mea preferata, iar urmatoarea culoare care imi palce este alb. chiar imi doream o masina rosie sau alba. am o dacie rosie...prima masina dar mi-am luat oltcit si din intamplare era rosu. asa ca m-am gandit sa combin cele 2 culori. prima combinatie a fost cu jantele. apoi interiorul cu rosu...apoi pragurile. asa am combinat io culorile. nu am vazut cambinatia asta pe oltcit asa ca am drepturi de autor!;):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning