![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
cine a sters pagina 25 ? si un motiv ... :?:
|
Nu stiu, tare as vrea sa vad autocaracterizarea ta frustrata de pe contu meu. sper ca iti place semantura:bunch:
|
cine-mi stearsa comentariul???
|
iar va certati fetelor???
|
Quote:
|
imi explica si mie cineva care e faza cu "40 de ani"
ca eu am pierdut firul....ms fetelor |
aa sry.............. ms baiti
|
da frate de unde 40 de ani...ar trebui sa imi zici TATA....fiule
|
Nu abuzează nimeni - doar participă activ la evitarea unor conflicte și a unor stări tensionate între și generate de voi.
|
fratilor nu v-ati mai invatat k nu ne certam k nu avem cum k stam intr-un oras mic unde toata lumea se stie ,doar ne tachinam....
|
:)) nxtaz matale esti cel care le sterge????
stai linistit, noi toti ne cunoastem si ne respectam, dar mai facem si glume de astea..... |
Orice moderator le-ar șterge, le șterge din motive întemeiate. Nu are importanță cine le-a șters.
|
gata m-am prins de unde 40 de ani....asa scrie in dreprul meu age 40:oops::shock::???::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
imi aduc aminte knd ne indoctrina dodo si ce mai jurau el si spania credinta.......
|
Quote:
DING! gangstah .... acum ti'ai dat seama :lol: bine ca ai dat "hide age" :D nxtaz , ok ... dar pe pagina aia chiar nu se instiga un conflict , din contra ... dar in fine ... Gangstah , eu inca imi respect juramantul ! Later edit : pentru cei care nu ne cunosc toate "poreclele" , Spania = Lekio ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning