Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

Stefy88 04-02-10 16:39

Re: Club NUBIRA

da...niste poze cu nubirica ta...daca se poate:D

Magnito 04-02-10 16:40

scuze landa :)

Stefy88 04-02-10 16:45

este lamda:D

Bolt 04-02-10 16:45

2 Attachment(s)
intre timp a primit si un set de arcuri sport dar nu am poze

Stefy88 04-02-10 16:47

multam....misto,s-o stapanesti sanatos si fara probleme!la interior ceva modificari ai?si daca da niste poze ceva:D

Bolt 04-02-10 16:54

nu am decat luminile de la plafoniere cu leduri albe si atat sa vad mai incolo niste scaune relativ sport m-ar coafa putin :lol: dar un model frumos nu dalea de curse ceva sport/comfort sa abia si culoare apropiata de tapiterie..dar intre timp mi-a zis ca isi doreste alte amortizoare :lol: astea stock sunt praf o sa caut ceva pe gaz/ulei putin mai dure..;)

Stefy88 04-02-10 19:41

da nu e rau la ce zici tu....si eu mai astept putin si pana in primavara si un o sa-i fac un cadou:D....gniste jenti, folie 3m pe luneta si geamurile spate, scimbata imitatia aia de la schimbator,frana de mana si tapiteria aia de pe fetele de usi cu ceva mult mai frumos...ma gandesc la piele, plasticele alea de la bord si cu acelea de la contact si volan imbracate in folie 3m imitatie carbon....si poate,poate si plafonul....aaaa si cam toate becuri schimbate :D cu leduri si un kit xenon pe care l-as avea dar nu stiu sigur daca se potriveste si daca se merita(kit original de xenon de este pe X5) si bine inteles sa fie si muuuulllllttttttt "timp":D:D.....ca doar e criza:D

sper ca nu vreau cam multe:D

si pt BOLT....tu ai cumva plasa la grila de la copota?as dori si eu poza cu grila,pe masina daca se poate ca as vrea sa-mi pun si eu,dar sa vad cum i-ar sta ca daca-mi place maine ii si pun:D:cool:

multumesc!!!

Bolt 04-02-10 21:49

1 Attachment(s)
mie unu imi place cum arata fata de grila aia originala 8)

Magnito 04-02-10 21:52

7 Attachment(s)
uitati si nubira mea :d

Bolt 04-02-10 22:19

este chiar ft frumoasa masina culoarea imi place mult :) dar ceva strica putin frumusetea semnele din spate deci 1 la mana sunt prea mari iar 2 ce rost au,o masina cu cat este mai "clean" cu atat arata mai frumos aaa ...si semnu M Power frate acum pe bune ti-se pare tie ca 1.6 16v are ceva legatura cu M/// dal jos...trage-i un set de arcuri/amortizoare sport xenon un bad boy look daca vrei... nu semne si alte hartiute pe ea ca nu e pom de craciun :) bft

ps pune si tu un filmulet daca poti cu toba gen cum se aude sunt curios aa si ce toba este ce firma..nu iti loveste in bara cand mergi .. ? dar te rog nu filma fix de langa toba cum fac cate uni mai de la distanta filmeaza ;)

Stefy88 04-02-10 22:53

multam Bolt pt poza! da arata bine,dar parca mergea si un pic mai deasa plasa.

si pt Magnito....sunt 100% deacord cu Bolt,da-i jos tatuajele alea...strica frumusetea masinii,cat despre semnul ala "M Power" ce sa mai zic....urat rau de tot,nu merge pe o alta masina inafara de un M adevarat,sincer!

in rest masina e super OK...sa ai grije de ea;)

Bolt 04-02-10 22:57

eu zic sa nu pui plasa mai deasa risti sa opresti debitu de aer spre radiator acum fiecare face ce vrea nu :)

Stefy88 04-02-10 22:59

da ai dreptate aici...nu m-am gandit si la treaba asta:D

pote sti cumva..ar merge un kit xenon(de BMW X5 original),ma refer daca se poate monta fara pre multe modificari...sau trebe sa-mi iau unul pe H4?

Bolt 04-02-10 23:06

nu stiu cum este instalatia de x5:| pune o poza daca ai poate te putem ajutam asa la gramada :D este H cat ?

Stefy88 04-02-10 23:21

nu stiu sigur ce H este dar am impresia ca este H7 sau H11 nu stiu si nu am poze cu kit-ul deoarece este la cineva la timisoara.....si deasta va intrebam poate stiti voi ceva...

pe X5 ala cu face-lift este H1...cred ca acela este:D....am vreo sansa?

ce mai atata zapaceala de cap...maine pun mana pe telefon si sun omul sa m-i le trimeata si terminam balciul...si pun si poze atunci si vad si eu cu ochiul meu despre ce este vorba!v-am pupat...ma bag la somn ca sunt frant!:wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning