![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Ai perfecta dreptate!Nici tablita nu o avea si acoperisul ( cum se numeste ca acoperis nu e...) era crem si cine era cu numerele de Iasi, vezi ca are numere e Vaslui ;);)?
|
da da.. eu il vazusem in mers.. avea prelata crem .. si pe spate numaru era pus aiurea ca si acu .. si crede`am ca`i de iasi .. asa mi s`a parut ... lexus`u e frumos tare .. e si hybrid .. mai e unu negru hybrid ... mi se pare..
|
Nu e pus aiurea. Modelul acela de bara e facut pentru numere din alea "patrate" (vezi pozele cu Mustangul postat de mine). Probabil ca Politia noastra nu avea "pe stoc" numere din alea.
|
stiu .. dar eu in locul lui preferam sa`l pun in luneta .. decat asa:rolleyes2
si pe fata vad ca e aiurea... |
1 Attachment(s)
Am fost azi pe Copou si am vazut din nou masseratiul, la 2 pasi de el era un M6 de Italia, dar stiti cum e pe Copou cu locurile de parcare...asa ca nu am facut poze!
|
are de ce se mandri Chescu Jr. daca ajunge pe forumu` asta.....:rolleyes2
poze de sub Maserati nu ai limuzina? ca vad ca pana acum l`ai prins din toate unghiurile. Gata...am inteles cu totii. Neeeeext ! |
Neeeeext de unde?Mai ese F430ul, aston martinul,si dodge viperul daca le prind si pe astea asa ca pe masserati ...sunt in al 9 cer!F430 l-am vazut de 2 ori...asa ca slabe sanse sa il prind!Ar mai fi si un S 63 AMG...l-am vazut si pe ala in mers de 2 ori si credeti-ma ca se aude superb!
|
acum vreo juma de ora ... a trecut pe pacurari un Focus ST portocaliu de bucuresti ... n`am avut timp sa`l pozez:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
limuzina....ai uitat sa pui si pozele:lol:
Edit: imi merge mie browserul aiurea probabil....sorry:oops: |
Nu iti merge aiurea,prima data am uitat sa le pun ;);)
|
limuzina fotograf te faci cand ai sa fii mare;)
|
Quote:
|
ai si adrese tot nu ..? la toti din iasi ?:)
|
Aproape la toti nu stiu unde are casa Chescu!Nenea cu dodgeul sta in Copou hai merge cineva azi sau maine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning