Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

Bogyciu 20-05-09 16:06

re: Colantari auto profesionale

Salut, ai idee la ce temperatura maxima resita foliile carbon 3M (vreau sa imbrac interiorul unui far si e destul de multa caldura acolo)? Si care ar fi cea mai mica bucata care se poate vinde? Multumesc!

andreiwtw 21-05-09 00:43

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2316625)
Pretul pentru colantare cu negru mat : 1.000 ron + tva.
Garantie 12 luni.
Timp de executie : 5-6 ore.
Autocolantul, ca si vopseaua trebuiesc ferite de jet puternic de apa.

Atuuri ale colantului fata de vopsea:
- pentru orice avarie/ zgarietura nu astepti mai mult de 1 ora pentru a fi remediata.
- cand te plictisesti de o culoare o schimbi foarte usor

Salut,

Exista cumva vreo nuanta de gri inchis mat ?

Merci !

asalt_ini 21-05-09 21:09

un pret va rog pentru dungile de pe fiesta albastra. multumesc

colantari 22-05-09 18:58

Re: salut

Quote:

Originally Posted by sobru (Post 2332154)
salut, pt un vw polo 6n2 capota cat m-ar costa, si in cat timp ar fi gata, am vopsit capota de curand si nu sant multumit de cum a iesit de asta apelez la voi..multumesc anticipat.

Capota costa 200 ron cu imitatie de carbon Oracal.
Garantie 12 luni.
Timp de executie : 30 minute.

colantari 22-05-09 19:00

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 2333468)
Saluti , dupa cum stii dungile pe care mi le-ai facut la fiesta nu au fost pe placul meu , iti atasez cateva poze cu fiesta ST si cu rugamintea ca poate reusesti sa mi le faci ca in pozele care vor urma ,

merci

Te salutam Antonio.
Stii foarte bine ca pentru a realiza 100% identic cu ceea ce a fost machetat de cei de la Ford e un pic cam greu.
Insa, daca vrei, stabilim o intalnire si vedem cum putem sa te multumim macar 95%.
Ok? Stii numarul.

colantari 22-05-09 19:31

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2336545)
Salut, ai idee la ce temperatura maxima resita foliile carbon 3M (vreau sa imbrac interiorul unui far si e destul de multa caldura acolo)? Si care ar fi cea mai mica bucata care se poate vinde? Multumesc!

DA. Chiar stim.
Pacat ca cei care au proiectat aceasta folie nu stiu. Si ma refer la tampiztii de la fabricile 3M. Care au spus ca rezista de la -20 la +80 grade Celsius. Niste papagali, care nu au avut timp nici sa faca teste cu folia asta super aspectuoasa.

Aceasta folie nu rezista la temperaturi de peste 70 grade Celsius. Cu toate ca are canalele de trecere a aerului ce se poate forma sub adeziv, acesta (aerul, care acum are o temperatura foarte mare) ramane, formand bule de aer. Ma refer aici la masini de curse, la masini ce o capacitate cilindrica foarte mare (peste 3000 ) si care nu au izolatia buna la capota. Aici temperaturile se invart de la 70-80 grade celsius, ceea ce afecteaza rezistenta materialului.

colantari 22-05-09 19:38

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2338188)
Salut,

Exista cumva vreo nuanta de gri inchis mat ?

Merci !

Da, exista. Chiar s-a facut o masina cu o astfel de culoare. Nu cere poze, ca de multe ori pleaca cate 4-5 masini intr-o zi fara sa mai apucam sa facem poze.

colantari 22-05-09 19:52

Quote:

Originally Posted by asalt_ini (Post 2340771)
un pret va rog pentru dungile de pe fiesta albastra. multumesc

Lucrarea costa : 400 lei + tva
Timp de executie : 4-5 ore
Materialul este Oracal, de cea mai buna calitate.
Autocolantul se aplica cu folie de transfer pentru a pastra distanta dintre dungi egala pe toata distanta.

d0r1n 24-05-09 15:52

Sal , spune-mi si mie pentru un symbol vreau si eu bara fata capota si portbagaj negru lucios. Dar mai am o intrebare daca bara fata capota si portbagajul nu sunt vopsite in totalitate adica o sa aiba niste fibra de sticla kit finisat dar fara sa fie vopsit are ceva se lipeste folia sau trebuie vopsite ? Ca nu as mai vrea sa le vopsesc

colantari 25-05-09 17:08

Quote:

Originally Posted by d0r1n (Post 2347320)
Sal , spune-mi si mie pentru un symbol vreau si eu bara fata capota si portbagaj negru lucios. Dar mai am o intrebare daca bara fata capota si portbagajul nu sunt vopsite in totalitate adica o sa aiba niste fibra de sticla kit finisat dar fara sa fie vopsit are ceva se lipeste folia sau trebuie vopsite ? Ca nu as mai vrea sa le vopsesc

Daca o piesa nu este vopsita, nu tine nici autocolantul foarte bine. Asa ca iti recomand sa ii dai o mana de vopsea inainte sa te gandesti la colantare.
Pentru restul pieselor, acestea costa :
- capota : 150 ron
- plafon: 150 ron

okrime 26-05-09 09:37

Salut ! Cat costa folia mata (negru) pentru opel vectra b capota plafon porbagaj fara manopera Respect!

greed 26-05-09 14:21

Salut,
Presupunand ca as avea folia. Si as avea si un desen. Cat ma costa sa imprim acel desen pe acea folie? (am vazut ca aveti un bmw cu o folie imprimata pe capota. folia mea tot pentru capota trebuie)

babone 27-05-09 06:22

salut,cat ma costa si pe mine stalpii la un punto din 97 si cam jumate din aripa cu negru lucios.mersi,alex

colantari 27-05-09 22:42

Quote:

Originally Posted by okrime (Post 2352043)
Salut ! Cat costa folia mata (negru) pentru opel vectra b capota plafon porbagaj fara manopera Respect!

Pret material : 300 lei + tva

colantari 28-05-09 17:12

Quote:

Originally Posted by greed (Post 2353001)
Salut,
Presupunand ca as avea folia. Si as avea si un desen. Cat ma costa sa imprim acel desen pe acea folie? (am vazut ca aveti un bmw cu o folie imprimata pe capota. folia mea tot pentru capota trebuie)

Va rugam sa ne dati mai multe detalii:
- ce dimensiune sa aibe printul
- ce print doriti sa fie realizat (sa ne trimiteti poza pe [email protected])

All times are GMT +2. The time now is 01:31.

- Copyright 2026 4Tuning