![]() |
re: Colantari auto profesionale
Salut, ai idee la ce temperatura maxima resita foliile carbon 3M (vreau sa imbrac interiorul unui far si e destul de multa caldura acolo)? Si care ar fi cea mai mica bucata care se poate vinde? Multumesc!
|
Quote:
Exista cumva vreo nuanta de gri inchis mat ? Merci ! |
un pret va rog pentru dungile de pe fiesta albastra. multumesc
|
Re: salut
Quote:
Garantie 12 luni. Timp de executie : 30 minute. |
Quote:
Stii foarte bine ca pentru a realiza 100% identic cu ceea ce a fost machetat de cei de la Ford e un pic cam greu. Insa, daca vrei, stabilim o intalnire si vedem cum putem sa te multumim macar 95%. Ok? Stii numarul. |
Quote:
Pacat ca cei care au proiectat aceasta folie nu stiu. Si ma refer la tampiztii de la fabricile 3M. Care au spus ca rezista de la -20 la +80 grade Celsius. Niste papagali, care nu au avut timp nici sa faca teste cu folia asta super aspectuoasa. Aceasta folie nu rezista la temperaturi de peste 70 grade Celsius. Cu toate ca are canalele de trecere a aerului ce se poate forma sub adeziv, acesta (aerul, care acum are o temperatura foarte mare) ramane, formand bule de aer. Ma refer aici la masini de curse, la masini ce o capacitate cilindrica foarte mare (peste 3000 ) si care nu au izolatia buna la capota. Aici temperaturile se invart de la 70-80 grade celsius, ceea ce afecteaza rezistenta materialului. |
Quote:
|
Quote:
Timp de executie : 4-5 ore Materialul este Oracal, de cea mai buna calitate. Autocolantul se aplica cu folie de transfer pentru a pastra distanta dintre dungi egala pe toata distanta. |
Sal , spune-mi si mie pentru un symbol vreau si eu bara fata capota si portbagaj negru lucios. Dar mai am o intrebare daca bara fata capota si portbagajul nu sunt vopsite in totalitate adica o sa aiba niste fibra de sticla kit finisat dar fara sa fie vopsit are ceva se lipeste folia sau trebuie vopsite ? Ca nu as mai vrea sa le vopsesc
|
Quote:
Pentru restul pieselor, acestea costa : - capota : 150 ron - plafon: 150 ron |
Salut ! Cat costa folia mata (negru) pentru opel vectra b capota plafon porbagaj fara manopera Respect!
|
Salut,
Presupunand ca as avea folia. Si as avea si un desen. Cat ma costa sa imprim acel desen pe acea folie? (am vazut ca aveti un bmw cu o folie imprimata pe capota. folia mea tot pentru capota trebuie) |
salut,cat ma costa si pe mine stalpii la un punto din 97 si cam jumate din aripa cu negru lucios.mersi,alex
|
Quote:
|
Quote:
- ce dimensiune sa aibe printul - ce print doriti sa fie realizat (sa ne trimiteti poza pe [email protected]) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning