![]() |
Talbot Horizon :?:
|
nu e talbot
|
cumva primul model de Opel Kadett :?: :oops:
|
indiferent ce-o fi, e pt piata americana deci poate se cheamaaltfel dekat o shtim noi :roll:
alexutzu..cum adic primul??! :oops: poate vrei sa zici al cincilea model de Kadett :lol: ..Kadett D |
hai sa dau raspunsul korekt, dar e cu schepsis treaba pt ca e frate geaman...Plymouth HORIZON si Dodge OMNI care sunt fratii Horizon-ului cunoscut de noi facut de Talbot care face parte din grupul Chrysler :joy:
deci kam atat e de zis, akuma sa caut o pozna potrivita pt voi :twisted: EDIT: akuma ka suntem in perioada Sfintelor sarbatori de Paste, incercati linkul urmator si precizati neaparat modelul si anul, k altfel e prea usor, oricum e usor :P http://www.starterupsteve.com/swf/rapeasterbunny.html? \"Paste Fericit\" |
plymouth horizon era, da 8)
|
Re:
Quote:
|
adika me refream si eu k tu te refereai de fapt la al cincilea model(cel din poza Kadett D)
primul Kadett e antic rau(1936 cred), ultimul GSI(gen Cielo) este model 6...sper ca s-au lamurit generatiile :lol: deci nimeni nu ghiceste masina mea, cea cu iepurasul din linkul de mai sus :?: :roll: |
`59 Cadillac Eldorado Biaritz
Sa puna altcineva poza pliz :bunch: |
sa fim serioshi, 59 e o legenda, asta nu prea...deci mai incercati anul :oops:
|
se pare k v-a lasat iepurashu HIP HOOPER fara glas :P :lol:
este Cadillac 1958 :ciggy: a gent's car :evil_laug Google= :paper: Just Do It puneti o poza k eu va las fara replica :mrhappy: |
se pare k v-a lasat iepurashu HIP HOOPER fara glas :P :lol:
este Cadillac 1958 :ciggy: a gent's car :evil_laug Google= :paper: Just Do It puneti o poza k eu va las fara replica :mrhappy: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Willys :?:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning