Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

Piry 08-01-07 10:28

Re: Accidente

sincer, nu stiu cum ai putut sa NU faci CASCO.

stuRZA 09-01-07 00:52

stii carei faza:aveam CASCO pt ca era peleasing si cum nu eram eu proprietarul ci firma de leasing nu pe mine m-a despagubit mie mi-a dat epava...

-LEXION- 15-01-07 11:38

2 Attachment(s)
multe accidente in ultima vreme.....aseara am avut cu niste colegi un accident pe Baciului, a fost polei, aglomeratie.....iar la constatari nu am mai vazut parcarea aia sa plina de mult....

asta a fost ''victima'' de aseara...avea un copil de 6 luni care il tinea in brate pe , in fata, nu a patit nimica, dar uitati cum arata dacia din 84'....noi nu aveam Casco, doamne ajuta cu RCA-ul

SatanaVeX 27-01-07 14:18

2 Attachment(s)
dacia solenta....nu stiu ce so intamplat am gasito asa :D

DACIA-Wrc 27-01-07 17:18

fixius unde-am vazut noi miercuri solenza asta? ca inca ti-am zis sa-i faci poza :D...nu mai stii strada?

SatanaVeX 28-01-07 11:51

las ca acuma iam facut eu poza nui stres da nu sti ce so intamplat pe acolo ?

DACIA-Wrc 28-01-07 13:34

nu ca si eu m=am intrebat ce-o patit

unde ai gasit de i-ai facut poza?

lancerEvo 28-01-07 23:39

ii in someseni pe branului, dupa cum arata o luat stalp!

sfigmo 29-01-07 07:52

Cred ca e Solnitza ce a dat intr-un lupo langa podul de la Terapia...asa arata si aia cel putin...tot alba si cu fatza muci :P

SatanaVeX 29-01-07 10:35

solentza e pe branului in someseni da e varza si pe partea dreapta .... lasati ca o sa ii fac poza din toate partile ca e tot acolo:)

NightRider 29-01-07 16:51

eu nu va inteleg, de ce faceti poze la masini lovite de cine stie cand? mai ales ca nu stiti nimika despre ele, dar cum vedeti o masina muci, cum i faceti poza...:P Parca topicul era despre accidente recent intamplate, cu poze facute imediat dupa accident..NU ca i vad neaparat locul la topic, dupa ce am fost intr-un accident si am vazut poze, si la tv comentarii..imi venea sa i iau in sfinti pe cativa..dar daca topicul exista, macar faceti-l cum tre...

Fixius 30-01-07 17:23

poi daca tot vorbeste aiurea.. numele la topic e "Accidente" nu " Accidente recente " iar daca omu pune ... poza.. bravo lui.. de ce va luat de satisfactia lui?

NightRider 30-01-07 21:02

accidente nu inseamna "gasesc o masina muci pe marginea drumului, repede sa i fac poza, apoi o pun pe net si scriu nu stiu nika, nu am vaz nika, asta am gasit" CA NU AJUTA CU NIKA , E TOTAL INUTIL, intelegi Fixius? accident nu inseamna masina accidentata de nu stiu cand pe marginea drumului. Pui poza cand stii ceva despre masina resp, cum s-a intamplat, etc. Ca asa cu ce ne incalzeste ca ai vaz o masina muci in parcare, si repede i faci poza...aiurea.

Fixius 30-01-07 22:07

da inteleg ai dreptate.. m-am pierdut eu... cand am vazut ca te-ai luat de respectivu.. nu am fost eu atent ! imi cer scuze !

DACIA-Wrc 31-01-07 09:22

da ala din felkeac de ieri de pe la ora 15.30 stie cineva ceva?
urcau masinile de pompieri, descarcerarea, salvarea de numa numa pe feleac...

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning