![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
Multumesc pentru "stop-cadru"......Calibra a plecat la fel de bine si cu TT-CZR dar a ratat treapta 2 de doua ori si am renuntat la cursa...chiar nu mai aveam de ce sa ma agit......iar la startul cu S3 albastru ar fi plecat la fel de bine daca nu mi-ar fi crapat cutia de transfer cand am demarat....oricum am castigat si cursa aia...cu un nor de fum venind dupa mine...:)
In rest sa ne auzim cu bine la urmatoarea cursa.... |
Quote:
|
felicitari organizatorilor
frumoasa cursa cei kre s-au dat cu mine,tin sa va anunt k am venit cu 270cp reglati d un boost controler manual kre cu leonul negru nu a mai tinut si a clakt dar nu-i nimic :) oricum,frumoasa masina am :P |
lasa czr-ule ca iti faci tu "buburuza", abia astept s-o vedem in mintile ei :D
|
Quote:
Glumeam..:)...Felicitari pentru masina... |
1 Attachment(s)
Quote:
Bataiiiee marrrreee mosuleeeeeee! pentru UFO Iar start bun, a gresit, asa e la liniuteeeeee castiga cel mai bun mosule. CALIBRAAAAAAAAAAAAAAA Scuze la tribunal sau la p***e cand nu poti. |
Quote:
Poate evo9 peste 15ani se da cu porsche din 2021. Mare comparatieeee, pacat ca ai avut opel si compari opel din 1992 cu evo si subaru din 2006. Cum dau soferii cu Vectra A flas la Lamborghini pe autostrada cu 260km/ora |
Quote:
felicitari organizatorilor si participantilor pt. ca si-au rupt masinile sa faca un super show................. |
vor veni si gramezi de poze ... putina rabdare
|
felicitari pt organizare !!! si la mai mare ...sau la mai multe :D
daca are cineva poze de la finish sau film cu cele doua seat leon cupra ....le vreau si io !!! |
-Discutia degenereaza Tuning Boy.......fara d astea "esti varza" te rog......va certati in alta parte aici discutati despre eveniment .
|
|
asteptam si restu pozelor :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote: