![]() |
Re: Club TICO
9 si 10 sa fie, fara numar :)
|
2 Attachment(s)
Avand in vedere ca ovis a deschis topicul iar eu am realizat logo:-P ,si sunt destui care l-au votat,cred ca s-a hotarat: DENUMIREA CLUBULUI TICO DIN ROMANIA ESTE<<TICO SQUAD>> SI ARE DOUA(2) LOGO-uri ALTERNATIVE;ele fiind urmatoarele:
P.S. Banuiesc ca sunteti de acord si cu dimensiunile trecute in partea de jos a logo-urilor;o mica rectificare ar fi 60mm/120mm.Spargeti sampaniile!!:D |
yeyyyyyyyyyyy
|
sa fie intr-un ceas bun :) si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne si intalnim la o bericica si niste mititei...stiti zicala..."VIITORUL SUNA BINE".... BVO TATARMANE BVOO
|
iuresh, in sfarsit :twisted: ........... !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sampanie nu, da un Qpack am spart :lol: acum lucrez la al doilea 8) TICO SQUAD !!!!!!!
|
bv baieti !!! sa sperm ca ne putem intalni cat de curand cat mai multi
|
in sfarsit .... sa fie cu noroc si mult bafta baietzi la tunareala si la cat mai multe idei bune pe viitor ... !!
|
vad ca aici lumea e activa .... am si eu o intrebare ... sunt din cta ... exista vreo firma care sa-mi puna folie fara sa ma mai duc la rar ??? dar sa fie omologata :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
multumesc ... am gasit pe lahovari ... acum ii pun folie ... oricum dau o bere |
aikman kt te ia pe folie ? si pe care geamuri iti pui ?
|
Quote:
:lol: |
aikman ... mult! io am dat un milion cu montat cu tot si pe fata .. cu folia mea ... si in banii astia mi-a dat si dovada :D
|
vedeti la ONYO la intrare in ovidiu...tico 2 milioane..omologata..
|
Quote:
bai nene tu esti din ploiesti .. eu din constanta.. la noi totu e mai scump ...si aici unde pun eu e sigur ca nu imi da nici un politai amenda pentru ele ... ca am fost cu ele la rar si sunt omologate de ei |
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning