![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
daca pun folie .. eu de 1 singur doar pe geamurile laterale spate imi face ceva politia ? e legal ?
|
e clar folia e mult mai practica si are o calitate mult mai buna.Cu luatul talonului nu prea este posibil din moment ce ai omologarea la mana.La geamurile ionizate apare problema zgaraieturilor din cauza pietricelelor din cheder si decolorarea de la soare.La folie daca te-ai plictisit de ea ai dato jos.SI folia are mai multe caracterisitici impidica intrarea razelor solare,a furtului(adika daca se sparge geaml acesta ramane pe folie)si a sigurantei.Iar pe fatza exista folie omologata dar cu o inchidere foarte mica aceasta s-a pus pt razele solare si pe protectia geamului(am scirs mai sus).Si eu ma ocup cu montat folie LLumar si e mult mai buna decat ionizarea.Iar in leg dintre LLumar si 3M,3M este mai bun decat LLumar asa stiu eu si este si mai scumpa,se muleaza alfel,se rupe mult mai greu dar nu pot sa garantez chestia asta asa stiu din auzite.FACETI ALEGEREA CORECTA SI PUNETI FOLIE INDIFERENT LA CINE O PUNETI DOAR OMOLOGATA SA FIE ;)
|
Quote:
|
am inteles .. normal ca e mai bine cu omologare si folia e mai buna .. dupa cum zici vlade .. probabil ca ma iarta politia daca am doar pe cele spate laterale .. si nu foarte inchisa .. pana mai fac ceva banuti pt o omologare :D
|
Folia este mai acesibila...daca te supara "oragnu" o dai jos...asa ionizate...ce faci? spargi geamu:D
|
dupa mintea unora .. mai bine spargi geamu =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In zona cluj imi puteti zice cam unde as putea sa imi infoliez un ford ka? si cam cat ar costa luneta+gemuletzele ale amici din spate (preferabil ceva nuanta de albastru)
|
Quote:
|
cred k folia autorizata merge...sau mai bine le ionizezi si te duci la rar dai o caruta de bani si le omologhezi:lol:
|
nu vreau ionizate ca nu imi place cum arata si nici cum se vede prin ele. dar eram curios de un pretz ptr ca in topicul asta doar pretzuri ptr masini mai "mari" am vazut. evident ca mie nu imi intra cat intr-o alta masina mai mare. cat despre partea legala: doar cu omologare, pentru ca circul destul de mult prin tara si trec si prin zone cu domni politisti mai stricti in aplicarea regulamentului (ca sa nu zic mai incuiati la minte) si nu vreau sa risc.
Poate imi las cineva un telefon sau id sau ceva date de contact... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning