![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
Quote:
|
Buna treaba ai facut
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Va salut dragii mei! Am revenit cu un nou proiect de anvergura. Restaurarea unui Dodge Viper GTS produs de BBURAGO la scara 1/18.
Am cumparat macheta intr-o stare precara, 98% completa, insa cam neingrijita. Etapele au fost multe si minutioase. 1. Demontare completa. 2. Curatare. 3. Decolantare 4. Polishare 5. Spalare - Clatire Aici avem un rezultat demn de vitrina...vopsea super ok. Montaj: 1. Proiectoare - au fost spalate si montate 2. Stopuri - au fost spalate si montate 3. Luneta + Hayon - au fost spalate, polishate, clatite si montate. 4. Usi - au fost spalate, asamblate si montate 5. Interior - reparat, spalat si asamblat 6. Motor - revopsit, detaliat 7. Frane - au fost vopsiti etrierii si conductele de frana 8. Faruri - au fost montate, urmand a construi sticlele de far. A venit etapa asamblarii finale. A fost montat interiorul pe sasiu, insa nu inainte ca toate elementele sa fie asezate cum trebuie ( evacuari, punte spate, punte fata). Geamurile au fost polishate si am avut un rezultat bun. Parbrizul a iesit ca nou, luneta are urme de superglue. Finalul a fost super. O macheta salvata si care a ajuns in colectie. Sper sa va placa! Enjoy! :) |
Bravo arata superb
|
Quote:
|
Chiar arata bine. Se pare ca ai readus bestia la viata :). Bravo omule....bravo
|
Quote:
|
Le poti face din colant subtire si le pui la cald sa se intinda frumos
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Revin pe masa de lucru cu un alt proiect, si anume Mercedes-Benz 500SL, model 1989, produs de catre Maisto la scara 1/18. Proiectul este inceput mai demult, insa acum am reusit sa fac rost de toate piesele. Imi lipseaua oglinzile, parbrizul, roata de rezerva, stergator, 1 buc proiector ceata.Insa o alta problema mare era vopseaua. S-a trecut la revopsire! Gri argintiu de pe Dacia Duster, in combinatie cu un argintiu inchis pe bandouri, modelul ca pentru India.
Montat Parbriz, stergator parbriz, detaliat bord un pic de tot. Un pic de realism pe arcuri pentru ca le-am vopsit rosii, roata de rezerva in portbagaj, dupa care am asamblat toata macheta. Din punct de vedere estetic arata exceptional. Sper sa va placa! |
Asteptam prezentarea lui..
|
foarte buna ideea cu arcurile (o sa o imprumut si eu :D) si combinatia de culori pentru caroserie e foarte inspirata. Bravo!
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am mai salvat o macheta!!!! Gratie bunului meu prieten Melcu am reusit sa salvez un Porsche 911 964 rally produs de ixo la scara 1/43. Nu sunt multe de zis. Pe scurt: punctat, montat si salvat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning