Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Dej (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/35292-dej.html)

Dealerdej 18-07-07 19:39

Re: Dej

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 1003587)
asa e!!!! Daca ii cunosti scapi. Lucru de care is constient si imi place pe deasupra, dar daca dai peste un "necunoscut" ai "pus-o"!!!!!!!!!;););)

eu stiu de la taicamio,nu vb.prostii.....cine stie stie:idea:

snopy's brother 18-07-07 19:46

Quote:

Originally Posted by Dealerdej (Post 1004172)
in primu rand nu-si permit sa isi faca o masina din cap in coada ptr.ca asta costa si de aia nu o sa vezi tu asa ceva degraba in dej,e clar:!:

este adevarat ca ii scump un tuning ''din cap in coada'' deaia is destule kitch'uri prin dej,asa ca numa masini cu ceva cip pe la motor o sa vedem

Dealerdej 18-07-07 21:28

[QUOTE=snopy's brother;1004182]este adevarat ca ii scump un tuning ''din cap in coada'' deaia is destule kitch'uri prin dej,asa ca numa masini cu ceva cip pe la motor o sa vedem[/QUOTE
poate nici aia nu o sa vedem mah...:lol: :lol: ,acuma depinde de fiecare,normal ca unii se doteaza si cu asa ceva:D

booogye man xxl 18-07-07 23:28

in fine srx-ule,cand scriu tunning da si tu cu gandirea ca e greseala de tipar.............lumea se mai si grabeste cand scrie........si in plus,hhmmm,mai intrebat dak am cu ce..............deai sti de undes si cu ce ma ocup,ai tacea din gura!asa ca NU VB DAK NU STI(ia asta ca pe un sfat)

CJ-07-SRX 18-07-07 23:34

ahahahahah .. ma rad cu bucile curului .. jur !!
de unde esti si cu ce te ocupi ?
si inca o data .. ai cu ce ?

:lol: :lol: :lol:

MANTUS 18-07-07 23:52

Quote:

Originally Posted by booogye man xxl (Post 1004440)
in fine srx-ule,cand scriu tunning da si tu cu gandirea ca e greseala de tipar.............lumea se mai si grabeste cand scrie........si in plus,hhmmm,mai intrebat dak am cu ce..............deai sti de undes si cu ce ma ocup,ai tacea din gura!asa ca NU VB DAK NU STI(ia asta ca pe un sfat)

ai putea sa ne zici ce masina ai ;)

snopy's brother 19-07-07 00:04

bine zice mantus...ceva detalii si apoi concluziile;)

mogo 19-07-07 20:36

booogye ... ne vedem la o linie cat de repede....nu-s curios ce masina ai!

P.S. facem o tura dej ...gherla si return...

mogo 19-07-07 20:46

ce zici? te tzine?
ma dore-n cacat ce masina ai!....te provoc saptamana viitoare in weekend...daca decurg lucrurile bine cu masina mea....o facem?
Astept raspuns...sa vad si eu un sofer care stie sa stea pe sosea nu care accelereaza si daca are noroc sta pe drum...daca nu...se duce naibii!
De accelerat toti stiu sa accelereze...crede-ma....dar cand mergi cu masina mai "sportiv" trebuie sa te bazezi pe mai multe treburi nu numai pe acceleratie si din pacate in dej doar vreo doua persoane sunt care au habar de sofat sportiv...unu din ei este Mihut cu nubira cu FOX...iar celalalt....nu vi-l zic...

.............gata....ma duc sa fac un dush ca am de impins la remorca...=))

booogye man xxl 20-07-07 00:12

uuuuuu...............provocari! ce fain,asta dak era pe vremea mea.........acum,doar pioner la "sportu asta"........imi place ca va roade putin dak va "atzatza" cineva....aveti initiativa......sa ma prezint.....ma numesti cristi,is din cluj si impreuna cu un prieten bun de al meu detinem spider tuning!...........masina:)):))...e cam comic,am o skoda octavia dar in mod sigur nu e de iesit cu ea zi de zi si in special PE DRUMUL DINTRE DEJ SI GHERLA........acum vine partea comica,prin cluj pilotez o dacie=))=))

booogye man xxl 20-07-07 00:14

si inca ceva...ma bucur ca am dat din greseala de forumul asta......eram curios sa vad ce se intampla in imprejurimile clujului......

CJ-07-SRX 20-07-07 00:21

si marmota ? ce facea ? =))

snopy's brother 20-07-07 11:40

Quote:

Originally Posted by booogye man xxl (Post 1006124)
si inca ceva...ma bucur ca am dat din greseala de forumul asta......eram curios sa vad ce se intampla in imprejurimile clujului......

bla bla:blahblah:

snopy's brother 20-07-07 11:41

Quote:

Originally Posted by booogye man xxl (Post 1006124)

bla bla :blahblah:

MANTUS 20-07-07 11:56

Quote:

Originally Posted by booogye man xxl (Post 1006121)
uuuuuu...............provocari! ce fain,asta dak era pe vremea mea.........acum,doar pioner la "sportu asta"........imi place ca va roade putin dak va "atzatza" cineva....aveti initiativa......sa ma prezint.....ma numesti cristi,is din cluj si impreuna cu un prieten bun de al meu detinem spider tuning!...........masina:)):))...e cam comic,am o skoda octavia dar in mod sigur nu e de iesit cu ea zi de zi si in special PE DRUMUL DINTRE DEJ SI GHERLA........acum vine partea comica,prin cluj pilotez o dacie=))=))

deti pe dreq spider tuning. In cluj la spider tuning e Horea Avram, asa ca lasa vrajeala............

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2025 4Tuning