![]() |
Re: O noua dacie !
Da am cutie de r 21 diesel acum am avut de fuego de 18 turbo care o am inca si cred ca o vand am avut 3 cutii pana acum cu diferite rapoarte momentan e de diesel pt ca e mai lunga
|
1 Attachment(s)
Asa usor am inceput si lucrul la noul garaj :D
|
5 Attachment(s)
Si daca tot incep un nou garaj am zis sa intru in forta si in Dacie :D . Am achizitionat vopseaua , restul materialelor exista in dotare , si m-am apucat de treaba ! la motor am prins pe pozitie absolut tot , mai am de scos bobina de dacie, releul , chestii marunte care vor da un aspect mai clean la motor .
Bafta tuturor ! |
de unde ai luat pasajele alea si pe cati bani plz:X....ai idee daca merg puse si pe spate?numai bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
esti pus calumea pe treaba :lol: de apreciat
|
5 Attachment(s)
Astazi am reusit sa pun si celalalt pasaj si sa il chituiesc cat de cat pe cel din stanga ! Am dat bara spate jos si m-am ocupat de chestii marunte. Mie imi plac la nebunie cum vin pasajele si abia astept sa le pun pe toate !
Bafta tuturor ! |
Nebunie!
Bafta in continuare! |
Quote:
|
vreau sa o vad low low,cu pasajele astea merge lasata mult
|
Quote:
|
Quote:
p.s sigur ii va lua locul un 1.8 16v sau un 2.0 , in timp vom vedea ce iese tot ce conteaza este ca am ambitie si pun osu la treaba ! :D Va doresc bafta tuturor , mai ales celor cu proiecte in curs . |
pai amortizoarele nu au treaba cu inaltimea masinii,ci arcurile
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning