![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
Stai sa ne intelegem eu mai am o masina de rallyu honda civic ,si de la primavara am sa merg cu ia la concursuri asa ca golful se va da la cine vrea sa inceapa sase dea sau ce vrea sa faca cu el eu de curind am achizitionat si masina mult visata HONDA PRELUDE o bijuterie de strada si numai de strada de asta tre avut mare grija :D
|
7 Attachment(s)
Si citeva poze cu noua masina:D
|
Quote:
bun, deci aia o ai de strada, cealalta honda civic pt raliuri si mk2 care vrei sa il dai... acum intrebarea la care se referea bogdan... il dai pentru o anumita suma de bani sau pur si simplu la schimb cu o dacie? :?: :?: :?: |
salut misto masina si sa ai grija de ea.poti sa ma ajuti si pe mine cu ceva. as vrea sa pun un carburator dublu corp pe dacia 1410 din 96 si nu stiu ce s-ar potrivii si cu ce modificari?bafta
|
1 Attachment(s)
Multumesc da in principiu dau golful pe o dacie sau ceva bani ca nici banii nu strica ce o fii dar tot as vrea o dacie cred ca pina la urma ma multumeste mai mult decit orice masina os fi eu bolnav ? nu stiu da vreau sa mai lucrez si eu din cind in cind ca la astea nimic frate nu prea ai ce sa le lucrezi , pe cind la daciaaaaaaa :D
|
salut daca vrei sa vb uite id-ul meu de mess. Mari_140689.si vb aici
|
Quote:
acuma serios vorbind ;) |
Ce zici de o alarma pe ea, sau inchidere centralizata, aici, in Timisoara. Tel. 0722923769
tu deja ai inceput sa ne stresezi ... poti pune un anunt la diverse ... By Ja_Rule |
am ipresia ca o ardeti off topic grav de tot ...
|
4 Attachment(s)
Masina se afla asa , si am sa o duc la tara ,am sa o depozitez in sura si am sa o scot peste 10 ,15 ani poate si mai tirziu acolo am auzit eu ca s-ar pastra ea bine:D
O voi lucra in perioada aia daca va mai exista piese pentru ea ,si voi iesi duminica la plinbarica cu NEPOTII . Un vis frumos nu?:lol: |
Quote:
|
ar fi frumos daca ai lasa tu nepotii la o parte deodata si te-ai pune sa o duci acas sa-i faci aripile alea si ce mai trebuie ca nu e munca ff multa si transplantezi turbatu pe ea ca si asa ai zis ca vrei volvo pe 5
|
o intrebare... dacia nu a fost vanduta? :???:
|
3 Attachment(s)
Nu ,a fost donata la cineva in speranta ca va face ceva din ea dar a ajuns sa fie trasa intr-un sant si abandonata acolo ,si acum sper sa o recuperez ,pina atunci cum a zis si CANY am luat un r5 gtt.....8)
|
pai pana acum sa ma gandesc.
ai un golf2, honda prelude, r5 gtt si GLX`ul care vrei sa il recuperezi nu? inca putin si deschizi salon auto :lol: referitor la masini, mk`ul il mai vinzi sau poate dacia daca o recuperezi, eventual o combinatie sau un schimb ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning