![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
chiar daca eram inscris nu-mi dadea nimeni dreptul sa terfelesc un om pe baza unor frustrari.... ce nu mi-a placut deloc sa vad a fost reactia de hiena a unora.
|
Mie nu mi-a placut ca in loc sa faca o treaba s-a apucat sa acuze in stanga si in dreapta .
|
omu a vrut sa faca o treaba da din motive stiute de el nu s-a mai putut face ....asta e.....si voi ati zis pe urma ca organizati si nu ati mai facut nimik....eu zic sa o lasam asa cum e si sa nu ne mai certam aiurea..
|
Unde e aprobarea de locatie sa obtin imediat politia si restul?
|
-Care aprobare Sebi?...chiar crezi ca a avut ceva inafara de promisiuni....ca poate daca va da aia va dam si noi sau invers.......e clar sunt 20 si ceva de pagini de discutii in vant si nimic care sa aibe vre-o stampila de la primarie sau macar un ceva.......bine ca nu a spus vineri ca nu se mai tine nimic sambata asa ne am resemnat cu toti si ne gandim la ce urmeaza.
|
Florica ce sa zic cred ca ai mare dreptate.
|
eu zic ca lumea nu prea se astepta sa se amane......... ultima cursa la buzau a fost chiar reusita si poate dasta lumea a fost dezamagita......... asa ca nu o lua in nume de rau lumea a fost dezamagita si motivul amanarii nu este chiar asa de credibil ......
|
Cu grupele alea nu sunt de acord si nu vad ce poate fi reusit.
|
pana la urma lumea mergea acolo sa se dea indiferent de conditii...toti am investit timp si bani in masini si vroiam sa participam indiferent de conditii...oricum ce a fost a fost si cred ca nu are rost sa ne batem capul...consideram ca a fost buzau si am iesit toti la egalitate...
|
-La egalitate? chiar tare....tot ce se investeste in masini este tocmai sa nu fie niciodata egalitate....cred ca acest topic poate fi inchis Gratian . Multumim Organizatorului.
|
pai florica ne facem nervi aiurea si tot nu reusim sa ne linistim...dar ca sa fie bine atunci sa ne consideram fiecare un invingator...mai bine se inchide topicul ca deja nu isi mai are rostul,ne tot amintim de timp si banii investiti degeaba...
|
bai eu unu sincer m-am distrat acolo a fost super tare...felicitari baieti pentru organizare...o sa mai venim si data viitoare:D cel putin nu imi pare rau ca nu s-a mai tinut, tot am bagat iar masina in service pentru niste finisaje la motor...
|
-Am tras sambata duminica cateva ture cu ea si astazi ;la loc la garaj.....mai avem de munca la ea!!!!!
|
Pe romaneste m u i e la fraieri!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning