![]() |
Re: Masina mea
Sa o stapanesti sanatos si sa ti-o faci dupa placul inimii ! SA CRAPE DUSMANII ! :D
Ai facut o super afacere ! Bravo! |
Sa speram ca o sa o faci sa si mearga ca un WRC....sa si arate...sa nu fie doar numarul de ea.....ti-ai asumat o raspundere mare cand ti-ai pus acest numar pe masina.
|
Quote:
|
Numarul a fost atent ales... Vor urma si modificarile imediat ce reincepe sa creasca bugetul ;).
|
8 Attachment(s)
Mici modificari la masina... bara fatza nu-i gata,urmeaza sa schimb plasa din masca si de pus pe unde nu am ,plasa neagra...
|
cat te-a costat toba?
|
Foarte frumos, te-am vazut si prin oras. Da senzatzia ca e putin cocotzata, e doar parerea mea sau asa e? :rolleyes2 Cand schimbi jantele? Poate ma abonez eu la astea... :???:
|
valy87 poti sa imi zici si mie cat te-a costat toba cu tot cu montat??? si de unde o ai??? nu de alta dar imi place cum suna
|
Quote:
|
e bine ma ... lasa nu te lua dupa toti ! fiecare si-o face pe placul sau ... :) apropo pazea ca si eu imi iau masina si o fac mai putin partea de motor care nu mai ntereseaza :) ne auzim
|
Quote:
|
nu e cine stie ce masina in ochii unora.. dar pt mine e ceva... caut un seat ibiza in 2 usi pe care incet incet il voi face frumos ! nu ma intereseaza motorul sau sa-l rup in doua :)
|
Quote:
Presupun ca ii pui un sound periculos....sa se auda "basu".....sa vibreze isaccei de la Delta pana in Vest ...cand treci..... Jante periculoase "bling"....cromate.....sa iti ia ochii..... F tare.....dar pt mine e egal cu zero daca nu are motor.... |
Quote:
|
mihai si jipy ! mi-as lua de 180 chira imi doresc..dar din pacate am un buget ! si in bugetu meu si frumoasa si 2 usi si euro 4 NU GASESC ! macar nu va fi diesel ci benzina 75cp asta e ! si nu o voi face bling bling cum crezi ! pt inceput folie bas pt mine nu pt altii xenon,toba(ma gandesc chiar la traseu sa vad ce include acesta),jante frumoase nu croame , si apoi un kit original as vrea+suspensie, dupa care la interior piele.. toate astea incet dupa buget,cand ma voi angaja cu siguranta salariu se va duce in ea ! deci repet daca aveam buget imi luam ce trebuia dar cum n-am ma limitez ASTA E ! si s-o rup in doua n-o voi face pt ca nu e masina de rupt in doua ! ma intereseaza strict sa arate bine si sa ma simt eu bine in ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning