Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

sorynel 03-04-08 22:48

Re: Masina mea

Sa o stapanesti sanatos si sa ti-o faci dupa placul inimii ! SA CRAPE DUSMANII ! :D
Ai facut o super afacere ! Bravo!

mikafly 04-04-08 10:49

Sa speram ca o sa o faci sa si mearga ca un WRC....sa si arate...sa nu fie doar numarul de ea.....ti-ai asumat o raspundere mare cand ti-ai pus acest numar pe masina.

MauS 04-04-08 12:15

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1465050)
Sa speram ca o sa o faci sa si mearga ca un WRC....sa si arate...sa nu fie doar numarul de ea.....ti-ai asumat o raspundere mare cand ti-ai pus acest numar pe masina.

Stie Mihai ce zice.....:D Eu sunt convins ca Bogdan o sa faca ceva frumos cu masina;)

Bogyciu 04-04-08 19:27

Numarul a fost atent ales... Vor urma si modificarile imediat ce reincepe sa creasca bugetul ;).

SEJ 06-04-08 19:12

8 Attachment(s)
Mici modificari la masina... bara fatza nu-i gata,urmeaza sa schimb plasa din masca si de pus pe unde nu am ,plasa neagra...

Esso 06-04-08 19:46

cat te-a costat toba?

Bogyciu 06-04-08 20:06

Foarte frumos, te-am vazut si prin oras. Da senzatzia ca e putin cocotzata, e doar parerea mea sau asa e? :rolleyes2 Cand schimbi jantele? Poate ma abonez eu la astea... :???:

Esso 06-04-08 20:09

valy87 poti sa imi zici si mie cat te-a costat toba cu tot cu montat??? si de unde o ai??? nu de alta dar imi place cum suna

SEJ 06-04-08 20:32

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1469415)
Foarte frumos, te-am vazut si prin oras. Da senzatzia ca e putin cocotzata, e doar parerea mea sau asa e? :rolleyes2 Cand schimbi jantele? Poate ma abonez eu la astea... :???:

loganul e cocotzat de cand s-a nascut... masina nu e terminata... v-a urma suspensie ,jante in curand... am sa-i modific si pragurile... si intre timp umblu si la motor... acolo vor fi adevaratele modificari... kitul i l-am pus initziativa si ajutorul lu' MauS ,eu unul nu aveam de gand sa fac asta de pe acum,iar gusturile is diferite de la individ la individ,fiecare cu parerea lui... cine a zis ca nu i-a placut cum a iesit,greseste,pt ca abia am inceput modificarile si mai am o gramada de lucru... pana v-a fi terminata la exterior,mai e destul de mult timp...

Eugen_TL 06-04-08 20:34

e bine ma ... lasa nu te lua dupa toti ! fiecare si-o face pe placul sau ... :) apropo pazea ca si eu imi iau masina si o fac mai putin partea de motor care nu mai ntereseaza :) ne auzim

mikafly 07-04-08 09:27

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1469475)
e bine ma ... lasa nu te lua dupa toti ! fiecare si-o face pe placul sau ... :) apropo pazea ca si eu imi iau masina si o fac mai putin partea de motor care nu mai ntereseaza :) ne auzim

Si ce masina ar fi aia?...daca nu suntem indiscreti.....

Eugen_TL 07-04-08 12:48

nu e cine stie ce masina in ochii unora.. dar pt mine e ceva... caut un seat ibiza in 2 usi pe care incet incet il voi face frumos ! nu ma intereseaza motorul sau sa-l rup in doua :)

mikafly 07-04-08 13:08

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1470813)
nu e cine stie ce masina in ochii unora.. dar pt mine e ceva... caut un seat ibiza in 2 usi pe care incet incet il voi face frumos ! nu ma intereseaza motorul sau sa-l rup in doua :)

Masina d-aia de fitze basini impresii.Fara cai putere.......doar de design.....sa cada fufele in cur.....sa zica tzaranu ..."iaute baaa!!"......
Presupun ca ii pui un sound periculos....sa se auda "basu".....sa vibreze isaccei de la Delta pana in Vest ...cand treci.....
Jante periculoase "bling"....cromate.....sa iti ia ochii.....
F tare.....dar pt mine e egal cu zero daca nu are motor....

jipy_4u 07-04-08 13:17

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1470813)

uite aci http://www.123auto.ro/Masini-Noi/SEA...ra/1-8-180-CP/ eu asta asi alege :)

Eugen_TL 07-04-08 14:24

mihai si jipy ! mi-as lua de 180 chira imi doresc..dar din pacate am un buget ! si in bugetu meu si frumoasa si 2 usi si euro 4 NU GASESC ! macar nu va fi diesel ci benzina 75cp asta e ! si nu o voi face bling bling cum crezi ! pt inceput folie bas pt mine nu pt altii xenon,toba(ma gandesc chiar la traseu sa vad ce include acesta),jante frumoase nu croame , si apoi un kit original as vrea+suspensie, dupa care la interior piele.. toate astea incet dupa buget,cand ma voi angaja cu siguranta salariu se va duce in ea ! deci repet daca aveam buget imi luam ce trebuia dar cum n-am ma limitez ASTA E ! si s-o rup in doua n-o voi face pt ca nu e masina de rupt in doua ! ma intereseaza strict sa arate bine si sa ma simt eu bine in ea

All times are GMT +2. The time now is 00:20.

- Copyright 2026 4Tuning