![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
azi si maine la sala dacia e campionat national de kick box in cadrul politiei! accesul este deschis publicului iar meciurile vor fi interesante mai ales ca vor lupta si campioni mondiali!
|
am uitat sa spun ora ....18.00
|
din pacate...tot eu...s-a contramandat pe ziua de azi....
maine v-a fi campionatul! despre ora poate va anunt maine cand o sa stiu mai bine! |
finalele categoriilor azi de la 17.00
|
Nu mai discuta nimeni nimic pe aici??? Hai sa vine u cu un subiect nou: Ati incercat noul asfalt de pe Isaccei? Eu unu da si e tare de tot!!! Slalom printre utilaje si taximetristi idioti, adrenalina nu altceva... Acu serios, e super misto, dati repede o tura (noaptea e mai misto, mai putine masini) pana nu se deniveleaza, nu cred ca o sa tina mult...:D
|
Da aseara am facut putin slalom pe akolo!!!!Dar am impresia ca mai toarna inca un strat peste cel pus deja.
Intalnirea de la sala cand se tine? |
Sambata sunt in city....poa ne vedem dupa ora 11....nu promit nimic..sa vad cum e vremea..dak e frumos..raman la ct..daca nu...vin la tl
|
daca si asta turnat e asfalt bun eu usnt popa! da e f bine fata de ce era inainte dar denivalari tot are ! sa speram ca va tine :)
|
va tine ;)
|
pana la urmatoarea spargere de conducta =)))
|
De ce vorbesti doar de dragul de a vorbi? Conductele au fost schimbate in totalitate , aici ma refer la cele de apa ;)
|
da vorbesc de dragul de a vb =))) dc atunci dupa ce au fost schimbate cotul ala care vesnic are probleme se tot sparge ( si m-am uitat in groapa nu imi parea cot nou...conductele da dar cotu nu era maro de rugina ) =))) o sa vedem ... oricum denivelari sunt clar ..nu e oglinda .... testul cu paharul nu-l trece sigur
|
Testul cu roti patrate......o sa avem noi drum calumea la sulivara....iti dai seama ce se incinge pe issacei daca ar fi ca in palma.....toti ne-am rupe
|
deja aseara incepusera baietii cu motoarele :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning