![]() |
Re: Masina Mea ..!
numai cand ai spus Cupra s`a inteles:D io zic ca e de ajuns la motor..poate la exterior ceva dar nu prea ai ce sa`i faci...oricum un difuzor de bass niste neoane pe langa el, carcasa facuta din plexiglass, o statie ceva si un lcd cu touch screen n`are strica:D bafta la tunat si te asteptam la intalniri:D
|
Merci Cupra ca ni te-ai alaturat ... te felicit inca odata si cum spunea si trafy si tiam spus si eu ... te asteptam la intalniri :d
|
vand ficatul cu tot ce are pe el.
muzica cu statie+subufar+dvd. 3000 iepuroi nu mai las nimic. |
Pacat :( si motorasul ala promitator de 1.4 care urma sa il pui pe ea???
|
4 Attachment(s)
Sunt neclare ca nu am avut cu ce sa`i fac poze....da tre sa o vedeti live ....
|
a iesit misto rau. Vroiam sa te intreb daca la vreuna din corrado ai vreun final de toba misto si daca e de vanzare:D
|
intr-adevar, a iesit dementiala cu aceasta culoare :shock: . Ceva grafica pe ea urmeaza ? sau ramane decat culoarea asta ?
|
nu cred ca ii mai fac nimic pe ea....ca ar fi pacat de culoare....da nu e sigur...poate gasesc eu ceva. Trafy....am avut 2 finale de tobe da le`au taiat aia la vopsit sa puna pragurile...da poti sa iti iei o d`aia de la pitesti cum am eu...vreo 2mil jumate maxim si sunt mai multe feluri. Ai vazut cum e....
|
vopseste-ti rotile in auriu. sau alta culoare care crezi ca da mai bine. eventual roaga pe cineva sa ti le coloreze virtual. eu unu n-as pune alte desene.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Va circula o perioada cu cele originale(niste BBS-uri) apoi isi va cumpara altele ;) niste jante Brock B6 cromate. 7,5 pe fata 9 pe spate(vezi poza) OZ-urile astea sunt de vanzare. |
cum sa vopsesc jantele in auriu? :)...eventual sa imi iau alte jante...si sa le vopsesc cu negru partial sau rosu. da ce legatura are rosu cameleon cu auriu? Janta cromata ramane cromata...si nu se demodeaza nici o data.
|
Oricum ai bagat moartea-n bibilici la cat de super a iesit :D
|
da,dar alea sunt departe de "crom". negru poate,rosu in niciun caz.
|
8 Attachment(s)
alte poze ...
|
foarte tare culoareaaaaaaaa :D .. e exact k aia de la TT .. nu?! .. frumoasa masina .. s`o stapanesti sanatos :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning