Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

Mustang 04-02-10 08:10

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

Voi conduceti o masina tare a unei tipe sau vorbiti de cafele, de Dorobanti, servicii si / sau paturi?

91SIN 15-02-10 17:45

Probabil ca da.Dar daca e mai uratica asa ea...ar fi bine sa aiba peste 200cp sub capota:lol:

Syc@ 05-03-10 21:59

Tanara, 24 ani, atragatoare forme pline si rotunde, 1.70 metri, 90-60-90, singura fara obligatzii ... vand tractor 0762/63242_ :twisted::twisted::twisted::lol::lol:
Stii cum e trebue satisfacute ambele si femeia are nevoie de o scula si masina de o talpa mai grea.;)

DTH 05-03-10 22:08

Dacă aţi da de un anunţ de genu : Fată cu benzină , caut băiat cu maşină :lol::lol::lol::lol: ???

Syc@ 06-03-10 07:54

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3151548)
Dacă aţi da de un anunţ de genu : Fată cu benzină , caut băiat cu maşină :lol::lol::lol::lol: ???

E visul multor baietzi ;) dar nu o sa recunoasca niciunu.:twisted:

cristi street 06-03-10 08:59

depinde pt ce masina ar da fata benzina:)):lol:

Syc@ 06-03-10 14:02

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 3152366)
depinde pt ce masina ar da fata benzina:)):lol:

Depinde cata benzina da ca dak ai tico te plimbi mai mult dak ai v8 mai putzin ;):lol::lol:

ZerO_CooL 06-03-10 14:28

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3153362)
Depinde cata benzina da ca dak ai tico te plimbi mai mult dak ai v8 mai putzin ;):lol::lol:

Poate n-are fata limita de benzina, si atunci te plimbi la fel de mult si cu Tico, si cu V8.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3151548)

E visul meu asta. :lol:

cristi street 06-03-10 21:53

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3153362)

nam nici tico nici v8 am logan:))

coka 12-03-10 19:14

[QUOTE=Syc@;3151510]Tanara, 24 ani, atragatoare forme pline si rotunde, 1.70 metri, 90-60-90, singura fara obligatzii ... vand tractor 0762/63242_ :twisted::twisted::twisted::lol::lol:
Stii cum e trebue satisfacute ambele si femeia are nevoie de o scula si masina de o talpa mai grea.;)[/QUOTE

Sau mai bine zis: tanara, atragatoare, incantatoare..nu caut nimic. Ma laud! :lol:

@: Si daca nu ai talpa destul de grea pt masina? Sau scula destul de.. :twisted: Nu fi rautacios!:-P Mai bine sunteti prieteni si dati o tura, doua.. o frana de mana...o vorba cu curu pe capota..pnm :D

nicholas 17-05-10 11:48

Daca fata e frumoasa si are si masina e perfect. Daca e mai uratica dar are un bolid la usa de ce nu? Merge si in cazul asta.

ZaNe94 19-06-10 22:10

Barbat 40 ani, gospodar, inalt voinic, inteligent cu 40 de ari de teren arabil caut doamna cu tractor :)

prefer si una cu jeep wrangler ca fac eu o imporivizatie si adaug plugu :)

viorelandrei 21-11-10 16:34

NORMAL...poate se intampla sa o ''conduc'' si in pat,nu as sta deloc pe ganduri:P

valitataye 22-12-10 12:16

NU ... pentru ca nu vad normala ideea asta

Spunem de femei ca sunt materialiste dar nu ne uitam la noi intai

eMH 22-12-10 20:13

Ideea nu era gen "stii, iubi, am vazut o masina misto, nu mi-o cumperi tu?" sau "vai, cat de mult imi place ceasul ala... cred ca mi-ar sta foarte bine cu el, numai ca nu mi-l permit. Daca s-ar gasi cineva sa mi-l ia...".
Treaba era doar ca ii conduci masina, deci nu o trece pe numele tau, sau ceva asa. Intr-adevar, e materialism, dar nu se compara cu ce fac fetele :D

All times are GMT +2. The time now is 07:41.

- Copyright 2026 4Tuning