Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Instalari diverse (https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse.html)
-   -   Sistemele Noastre Audio (https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse/3203-sistemele-noastre-audio.html)

Rafaila 21-01-08 19:04

Re: Sistemele Noastre Audio

Nici o problema pentru comentariul nestiutorului dar mai nestiutor sant eu pentru ca am probat amplifu legat provizoriu si ma MANCAT RAU si lam dat la maxim si...................AU AU AU ......CE BELEAUA am facut
Pe scurt am avut o cadere de tensiune si .....Cine cunoaste fenomenul asi da seama ce sa antamplat......:twisted:
DIN GRESELI ANVATAM......

xxdadixx 21-01-08 20:04

Pana la urma mai legi neoanele sau investesti in "curent"?

Rafaila 21-01-08 20:21

Pai normal ca vreau sa le leg dar de unde alimentare pentru ele?
Nui chestia de investit an curent dar eu desteptul am tinut masa cu mana....

Rafaila 21-01-08 20:23

Ai vreo ideie pentru mine????

xxdadixx 21-01-08 21:19

Ai 12v pe remote, dar mai bine intrebi pe cineva mai priceput cat e de "safe" sa-ti legi neoanele acolo, eu n-am incercat. Sau direct de la plusul ce intra in statie dar vor sta tot timpul aprinse.

margineanu ovidiu 22-01-08 07:42

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 1306148)
Pai normal ca vreau sa le leg dar de unde alimentare pentru ele?
Nui chestia de investit an curent dar eu desteptul am tinut masa cu mana....

aveai si verigheta pe mana?:)am un prieten la care i s-a inrosit pe mana:)lasa probleme sa nu fie dupa greselile astea,in rest spor la lucru:)

Lil' D 22-01-08 10:34

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1306282)
Ai 12v pe remote, dar mai bine intrebi pe cineva mai priceput cat e de "safe" sa-ti legi neoanele acolo, eu n-am incercat. Sau direct de la plusul ce intra in statie dar vor sta tot timpul aprinse.

Nu stiu cat consuma neoanele, dar pe remote nu as recomanda deloc mai mult de 2 amplificatoare. E un curent foarte slab pe remote si risti sa iti avariezi playerul.

Un releu suplimentar, legat direct la alimentarea de 12v si controlat de remote e mai indicat.

Rafaila 22-01-08 13:19

Dragi mei nu va mai luati de bietul om ca multe lucruri se aud si altele se pricep.
Nu prea multa lume a auzit de viper si care a auzit stie ca este alarma de masina asa ca nu ma mira comentarile necunoscatorilor ,din contra mie ami plac si ami dau seama ca cat de cat stiu mai multe decat alti de pe aici cea ce cred ca este bine.......
Oricum orce comentariu este binevenit,mai avem si noi ce povesti....
CU RESPECT LA TOATA LUMEA....

Rafaila 22-01-08 13:42

Nici TU nici eu nu ne-am nascut anvatati dar avem timp si poate sant bune si tampeniile la ceva.

pilula20 22-01-08 13:48

Quote:

Originally Posted by Rafaila (Post 1307276)
Nici TU nici eu nu ne-am nascut anvatati dar avem timp si poate sant bune si tampeniile la ceva.

dap nu a zis nimeni asta dar hai sa nu luam pe toata lumea la misto ...si sa lasa-m lumea sa isi prezinte sistemu aici in liniste fara certuri si altele...

Rafaila 22-01-08 15:11

Filozofie: DE CE ATUNCI CAND ATI SPUI PUNCTUL DE VEDERE TOTI O IAU DRET CEARTA??

_vrx_ 22-01-08 23:39

Quote:

Originally Posted by bass_maxx (Post 1304502)
Dar ce D-zeu sunt cu amplifuriile alea?! Si de amplifuri viper?!
Pt suburile tale ai nevoie de putere pura,iar Viper?! f.uck .Incearca sa achizitionezi tot Hifonics sau Soundstream,UsAmps,Zapco...ceva in clasa D si demne de subwooferele tale.

am vazut ca te-ai blocat pe hifonics ,dar hai sa nu exageram ...viperu de care vorbesti eeste de fapt un gz 1.3000 ,sau ceva american (ca ii iubesti mult) directed 2400d , de astea poate ai auzit ;)
oricum mai toate sunt la fel ca si structura dar imaginea conteaza si dupa cum spun unii... brandu'
sunt curios ce zapco ai ascultat tu :shock:

rafaila iti urez mult succes cu sistemul ;)

Rafaila 23-01-08 19:35

5 Attachment(s)
Am legat si luminile la difuri ,am facut si ceva poze si un filmulet <se vede cam naspa dar....>:
Pana la urma leam legat pe remonte....

Rafaila 23-01-08 19:41

1 Attachment(s)
Si filmuletul :

Preparatul 23-01-08 19:47

se vad super tare

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning