![]() |
Re: Sa Radem Si Sa Glumim...!
|
1 Attachment(s)
deci asta e cea mai tare :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Primele 2 zecimale conteaza,nu? Ca intr-o ecuatie nu-l calculezi cu zecimale infinite,nu? |
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Si mai depinde ... ca daca esti cu Ispas sau cu Manole la test/examen ai luat-o rau pe cocoasa!
Sau ... trist dar adevarat! |
Quote:
|
aiii:)) lejer man:D numa gura e de Ispas:))
|
Am ramas ca am de de 4 ori examenul la Analiza Matematica ... si in final l-am copiat ca la carte!!! Daaaaaaaaaar a facut si o fapta buna: la 2 seminarii mi-a pus 2 plusuri ce insemna un punct in plus la examen :lol: Dar la Algebra si Geometrie fu` baiat bun, 5 din prima am luat!!! Atat imi doream! Am dat la 8 examenul,am iesit la 10 si la 20.00 am aflat nota :lol:
|
Discutie intre sot si sotie
Ea ii reproseaza acestuia: - Tu te gandesti mereu la sex, sex , sex vrei sa mi-o tragi in toate pozitiile, oricand, oriunde! Stii, eu am nevoie de atentie !!! A doua zi barbatul intra pe usa si striga ... ATENTIE ! TE *** !!! |
https://www.youtube.com/watch?v=IQNrl...layer_embedded Ma pis pe mine de ras. =))
|
https://www.youtube.com/watch?v=KKE8S...eature=related mai exista si asa ceva =))))))))))))))))))))))
|
Se urca un tanar intr-un autobuz vede singurul loc liber si se duce si se aseaza...dupa o statie vine o batranica si ii spune..
-Te poti ridica sa imi oferi locul ca ma dor picioarele ..La care tanarul -Dumneavoastra va ridicati cand erati tanara sa dati locul la un batran ..la care batranica -Da -Vedeti de asta va dor picioarele acum :)):D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning