![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Quote:
Din martie a trecut ceva vreme...chiar daca macheta nu merita banii...macar pentru intarziere poti face ceea ce e corect si sa rezolvi problema...(considera diferenta ca si dobanda...:) ) Eu unul tin cont de aceste feedback-uri si probabil mai sunt si altii...si e pacat sa-ti faci renume de neserios ...tot tu vei avea de suferit |
domnule cosmic..ti-am zis ii trimiti banii lui klauze si imi da banii si ii dau macheta..nu ii dau macheta si dupaia astept banii de la tine;)
|
Domnu' Andrey trebuia sa imi trimiti banii acum 4 luni de zile, acum te dai la intors, ca tu consideri ca merita sa mai imi dai 50ron diferenta, ca nu ai incredere in mine ca sunt tepar si vreau sa fug cu banii tai etc...Te-am trimis sa lasi macheta unei persoane de incredere in persoana domnului klauze in care poti avea incredere si tu ma iei cu povesti ca vreau sa te pacalesc cu banii etc. Eu nu cunosc o afacere in care dupa ce ramai cu produsul negociezi pretul. Ca sa nu mai zic acum ca si pretul e tot cel pe care mi l-ai propus tu si l-am acceptat...Unde mai pun ca eu am avut incredere sa iti trimit macheta inapoi pe incredere si tu ai luat-o ( tot pe incredere ) dar ai uitat de bani...
Si ne mai intrebam de ce cand intri pe un forum si vrei sa faci un schimb cu cineva toata lumea are indoieli... |
nu inteleg de ce nu-i trimiti banii lu klauze si mi da cand ii dau macheta? eu nu ii dau macheta dupaia sa astept sa-mi trimiti tu banii..cred ca asa e cel mai corect;)
|
ti-am zis ca iti dau macheta inapoi dar vreau banii cand o dau nu dupa
|
Hai ca deja e amuzant acum.. Hotul striga hotul :) Deci tie iti e teama ca eu fug cu banii tai asa cum ai fugit tu cu ai mei. Stiu ca acum te astepti sa te pacalesc asa cum m-ai pacalit tu pe mine dar nu e stilul meu. Daca vroiam sa te pacalesc pastram macheta ta si ma faceam ca ploua, nu ti-o mai trimiteam pe gratis inapoi. Recunosc acum ca am gresit cand am avut incredere si pe viitor nu cred ca voi mai face schimburi cu nimeni, dar cel mai amuzant mi se pare discursul pe care mi l-ai tinut pe mess cu corectiudinea si um te-au crescut ai tai...
|
ovibonaparte ai dretapte nu e in datoria mea sa verific coletul gata facut. Era datoria ta sa il intrebi sau datoria persoanei care ti-a vandut macheta sa iti ofere toate informatiile.Macheta a fost a mea dar nu a fost in halul asta.
Am trimis macheta si am plecat la tara intr-o fuga.Zi mersi ca eu am stat pe capul aluia sa vina sa imi dea macheta si apoi sa plec in partea cealalta a orasului sa o pun la posta. Nu de la mine ai cumparat macheta.Lucrurile astea trebuiau discutate in particular. |
mare MINUS pentru Domnul B.
DE CÂTEVA SĂPTĂMÂNI,nici nu mai răspunde la telefon.E un colecționar total neserios,pe care nu îl recomand nici celor mai mari dușmani ai mei.Are câteva machete pe care le-a comandat,că zicea că le vrea,am făcut o greșeală,o prostie : am avut încredere în el.Se bătea cu pumnul în piept că o să le ia,dar între timp și-a cheltuit banii,a găsit pe alții să-l prostească.Știu că nu este membru al acestui forum încă,dar e prieten cu cei de pe miniauto,și pe calea aceasta,sper ca cineva care îl știe să îl anunțe.Oricum,e de datoria mea să îi avertizez din timp pe toți să se ferească de el,întrucât numai în pagubă poți să ieși cu acest tip.Are și o datorie de 10ron la mine și e atât de josnic încât mă evită de 2 săptămâni,deși e plin de bani,primește mereu de la rude,părinți,sute,mii de euro.dar asta spune multe despre el. de altfel,m-a înșelat de multe ori,în loc de bani,mi-a dat machete pe care a trebuit să le vând în pierdere. ps-moderatorii sper să nu-mi dea ban pentru asta,că rolul acestui topic e să împărtășești din experiențele avute cu alți colecționari,nu? am observat că toți au tendința să-l divinizeze,să-i pupe picioarele acestui B.Mai e puțin și unii dintre cei care îl cunosc,și nu numai,o să-și înrămeze foto cu el,îi vor face ode,osanale,se vor închina la el. Și ,de asemenea,un ++ pentru saizecisiopt.(cam singurul care mi-a făcut o impresie bună dintre cei cu care am colaborat în ultimul timp). |
Mare minus pentru userul banutzu18, e un copil din Ploieşti care tot cere să i se rezerve machete ca până la urmă să nu cumpere nimic. Are 13 ani, nu ştiu ce i-aş putea cere, poate le-aş cere părinţilor să-i taie netul. :twisted:
|
un mare --pentru razvan_13,i-am trimis o macheta ,dar nu a ridicat-o azi mi-a sosit macheta trimisa...uitati un raspuns dat de acest pusti :
''Razvan_13 Stage 3 Join Date: Apr 2011 Oras: Brad Age: 13 Posts: 115 sal nu a ajuns am vorbit la posta si o zis ca in 3 saptamani trebuie sa ajunga....'' ce sa mai zic...in orice caz acestui copil nu-i voi mai trimite niciodata nimic. |
-----------mare pentru userul gtigabi - https://forum.4tuning.ro/member.php?u=67006 ...I-am trimis colet si nu l-a ridicat de la posta. Neserios, deci!
|
Minus pentru lusian.
M-am trezit cu defecte nementionate in anunt si pe care nu le-a dezvaluit cand l-am intrebat clar ce si cum; roti legate cu sarma, vopsea peste tot (care am senzatia ca e oja), piese lipsa, piese rupte si lipite prost, gauri care par facute de un copil de cativa ani... |
Quote:
Parearea mea ... sa-ti dea banii inapoi sau o parte din ei. Daca nu ... ban :) solutie simpla:shock: |
Pentru banii pe care i-am dat nu voiam machete tipla. Stiam ca au defecte, m-a deranjat in schimb faptul ca m-a mintit in privinta lor. Spre exemplu geamul pasagerului de la ML... Il intreb daca e doar geamul sau si rama (nu am avut niciodata de-a face cu macheta asta si nu stiam exact cum e realizat geamul - e dintr-o bucata cu rama dupa cum am aflat azi) si el imi spune ca rama e ok, doar geamul e crapat. Bineinteles ca pe langa rama era rupta si oglinda. Interiorul era mochetat (vorba vine) cu un material argintiu-stralucitor, crezi ca a mentionat ceva despre lucrul asta? Sau crezi ca a mentionat ceva despre piesele care compun interiorul farurilor si care au fost topite? Sau despre caroseria gaurita grosolan in spatele farurilor? Sa mai spun si de seria 8 pe care l-am luat pentru roti (si i-am zis lucrul asta) si m-am trezit ca ambele axe sunt strambe si axul fata e prins de sasiu cu sarma?
Nu zic ca el e autorul "imbunatatirilor", dar cand l-am intrebat trebuia sa spuna. PS: la cat am muncit deja sa scot ML-ul pe linia de plutire cine crezi ca i-l mai trimite inapoi?:lol: |
3 Attachment(s)
MINUS MARE Model Collector!!!dupa cum si id ul il recomanda ar trebui sa fie un mare mester in umblatul cu machetele insa...mi a trimis un Ford RS200 foarte rar, Ricko, impachetat la fel cum trimite o bunica octogenara suferinda de schizofrenie sarmalele la copii la oras, adica infasurata in ziare fratilor!!!nu tu prindere in suruburi, desi macheta avea cutia de origine, NIMIC!!!nu este nevoie sa mai spun ca macheta a juns cu o roata rupta, plus alte accesorii mai sensibile rupte sau desprinse!!!halal model collector mai e si personajul acesta dubios, a reusit sa si bata joc de o macheta rara!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning