![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Spark ... nu pot nega faptul ca in anumite momente spune niste lucruri de iti vine sa dai cu ea de pamant. Si te trezesti ca iti iei campii. :)
|
eu nu am zis ca nu iti vine sa dai cu ea de pamant ... dar ca mai bine sa nu faci asta ;) oricat de mult ai vrea
|
Quote:
|
da ... slaba fizic m-am referit.
si cum ziceam ... ca sa te ridici peste nivelul ei ... trebuie sa o "bati" la propriul ei joc ... de cuvinte si gandire ;) |
well..daca admiti ca superioritatea femeii consta in psihicul ei,atunci crezi ca daca te impui prin forta rezolvi ceva????:rolleyes2 ete scartz!!!!
anyway..semenii se aduna...;) cu asa atitudine iti vei gasi evident o femeie minunata!!! spark,mustang..lasati baiatul in pace!;) |
Gata sefa. :D
|
Quote:
|
aoleu!!!
ai dreptate!barbatii sunt cei mai vestiti despre "loialitatea" lor fata de femei!!! te asigur,ca in acest caz,pana acum trebuia sa ucid in bataie tatal copilului meu,cel putin de 20 de ori!!!si stii de ce nu am facut-o?nicidecum nu de aia ca nu aveam curaj (cine ma cunoaste stie ca sunt sarita rau) ci pentru ca nu este o solutie!!!! crede-ma,ca roata se intoarce!acum ceva timp mi-a facut niste scheme de nici in filme nu vezi...plingeam..si nu stiam ca am facut de fapt curs intensiv de pregatire.azi el plinge.si ii pare nespus de rau..poti sa ma crezi pe cuvint! |
Quote:
|
ms frumos!:-) ma bucur ca te-ai pus pe ginduri!;)
deci,oameni buni..de ce iubiti femeile??? pentru ca azi mori de chin...si miine ea te face cel mai fericit de pe lume??? scurt pe doi...sunt te acord,ca femeia te chinuie de iti pierzi mintile..pentru ca o lasi aproape de tine!dar faci asta,pentru ca doar asa ai sanse sa traiesti si extazul cu ea ;) am pe cineva drag...are in cap numai admisie,volanta,turbo...a avut norocul sa conduca masini exotice...dar dupa spusele lui,cu o femeie a trait cea mai tare experienta...si l-am crezut. |
hmmm.... pai stand si analizand, tot ce se intampla, toate actiunile noastre au la baza 2 motivatii: satisfacerea propriului orgoliu si cucerirea uneia sau mai multor femei, deci evident ca si placerea cea mai mare o vom simti doar atunci cand ne satisfacem una din cele 2 motivatii: cand ne mangaiem orgoliul si cand cucerim femeia...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca toate actiunile noastre au, de fapt, la baza o singura motivatie, si anume placerea. Exista barbati care simt o placere mai mare cand conduc un Maseratti, decat atunci cand iubesc o femeie (sau sunt iubiti). Acelasi lucru este valabil si pt femei. |
Quote:
motivatiile aici au mai multe cauze, iar sexul isi face aici un loc foarte important... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning