Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Mustang 04-01-08 07:34

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Spark ... nu pot nega faptul ca in anumite momente spune niste lucruri de iti vine sa dai cu ea de pamant. Si te trezesti ca iti iei campii. :)

Spark 04-01-08 10:18

eu nu am zis ca nu iti vine sa dai cu ea de pamant ... dar ca mai bine sa nu faci asta ;) oricat de mult ai vrea

IndyGG 04-01-08 10:26

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1273657)
dar ceva probleme cu violenta tot ai

oricat de nervos si dezamagit si tradat ... in femeie sa nu dai.
mai bine iti iei un sac de box decat sa dai intr-o persoana mai slaba ca tine.

femeia de azi se face din vorbe nu din palme ;)
sa le "bati" la jocul lor

femeia e slaba?... la fizic poate...da la psihologie nu as prea zice...analizeaza istoria lumii...cea mai apropiata, a romaniei...elena l-a innebunit pe ceausescu si ceausescu a facut tot ce a vrut elena...,EVA BRAUN pe hitler si multi altii...s-au dus razboaie si au murit milioane de oameni pentru o femeie...si nu imi ziceti ca asta e prostie, cand iti sacrifici o intreaga armata pentru o femeie...si etc...studiaza istoria lumii foarte atent sa vezi pentru ce au fost cele mai mari conflicte:FEMEIA si RELIGIA

Spark 04-01-08 10:35

da ... slaba fizic m-am referit.
si cum ziceam ... ca sa te ridici peste nivelul ei ... trebuie sa o "bati" la propriul ei joc ... de cuvinte si gandire ;)

Bea69 04-01-08 11:18

well..daca admiti ca superioritatea femeii consta in psihicul ei,atunci crezi ca daca te impui prin forta rezolvi ceva????:rolleyes2 ete scartz!!!!

anyway..semenii se aduna...;) cu asa atitudine iti vei gasi evident o femeie minunata!!!

spark,mustang..lasati baiatul in pace!;)

Mustang 04-01-08 11:34

Gata sefa. :D

IndyGG 04-01-08 12:35

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1274045)
well..daca admiti ca superioritatea femeii consta in psihicul ei,atunci crezi ca daca te impui prin forta rezolvi ceva????:rolleyes2 ete scartz!!!!

anyway..semenii se aduna...;) cu asa atitudine iti vei gasi evident o femeie minunata!!!

spark,mustang..lasati baiatul in pace!;)

Bea...tie ti-ar placea ca iubitul tau pentru care ai da orice sa te tradeze?mie imi place mult la o persoana loialitatea si lipsa de minciuna...ete cand iesi din bloc si mergi pe str 1 din 20 de femei mint...si etc...de fapt sti tu cum ii...is foarte putine femei care is loiale unui barbat

Bea69 04-01-08 12:49

aoleu!!!
ai dreptate!barbatii sunt cei mai vestiti despre "loialitatea" lor fata de femei!!!
te asigur,ca in acest caz,pana acum trebuia sa ucid in bataie tatal copilului meu,cel putin de 20 de ori!!!si stii de ce nu am facut-o?nicidecum nu de aia ca nu aveam curaj (cine ma cunoaste stie ca sunt sarita rau) ci pentru ca nu este o solutie!!!!
crede-ma,ca roata se intoarce!acum ceva timp mi-a facut niste scheme de nici in filme nu vezi...plingeam..si nu stiam ca am facut de fapt curs intensiv de pregatire.azi el plinge.si ii pare nespus de rau..poti sa ma crezi pe cuvint!

IndyGG 04-01-08 12:55

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1274184)
aoleu!!!
ai dreptate!barbatii sunt cei mai vestiti despre "loialitatea" lor fata de femei!!!
te asigur,ca in acest caz,pana acum trebuia sa ucid in bataie tatal copilului meu,cel putin de 20 de ori!!!si stii de ce nu am facut-o?nicidecum nu de aia ca nu aveam curaj (cine ma cunoaste stie ca sunt sarita rau) ci pentru ca nu este o solutie!!!!
crede-ma,ca roata se intoarce!acum ceva timp mi-a facut niste scheme de nici in filme nu vezi...plingeam..si nu stiam ca am facut de fapt curs intensiv de pregatire.azi el plinge.si ii pare nespus de rau..poti sa ma crezi pe cuvint!

Cred ca...mi-ai dat de gandit...sa iti traiasca copilu...incearca sa il cresti fara certuri in familie si alte chestii de genu asta...ca atunci o sa ajunga ca si mine...Peace:)>-

Bea69 04-01-08 13:21

ms frumos!:-) ma bucur ca te-ai pus pe ginduri!;)
deci,oameni buni..de ce iubiti femeile???
pentru ca azi mori de chin...si miine ea te face cel mai fericit de pe lume???
scurt pe doi...sunt te acord,ca femeia te chinuie de iti pierzi mintile..pentru ca o lasi aproape de tine!dar faci asta,pentru ca doar asa ai sanse sa traiesti si extazul cu ea ;)
am pe cineva drag...are in cap numai admisie,volanta,turbo...a avut norocul sa conduca masini exotice...dar dupa spusele lui,cu o femeie a trait cea mai tare experienta...si l-am crezut.

aleks 04-01-08 15:09

hmmm.... pai stand si analizand, tot ce se intampla, toate actiunile noastre au la baza 2 motivatii: satisfacerea propriului orgoliu si cucerirea uneia sau mai multor femei, deci evident ca si placerea cea mai mare o vom simti doar atunci cand ne satisfacem una din cele 2 motivatii: cand ne mangaiem orgoliul si cand cucerim femeia...

bodyspeed 04-01-08 18:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1274367)
hmmm.... pai stand si analizand, tot ce se intampla, toate actiunile noastre au la baza 2 motivatii: satisfacerea propriului orgoliu si cucerirea uneia sau mai multor femei, deci evident ca si placerea cea mai mare o vom simti doar atunci cand ne satisfacem una din cele 2 motivatii: cand ne mangaiem orgoliul si cand cucerim femeia...

Si cand esti in postura de a alege...aici iti dai seama care dintre cele 2 motivati...te vor face cu adevarat sa iei hotararea cea care ne face sa ne simtim..fff. bine ..conform spuselor lui bea69 :D

Bea69 05-01-08 11:44

Quote:

eeeeeeee.....cucerirea femeii/lor nu este cumva egal cu mangaierea orgoliului???:D :D :D

silviu_fxx 05-01-08 12:17

Quote:

Ce te mai faci cu cei care sunt pe invers?
Eu cred ca toate actiunile noastre au, de fapt, la baza o singura motivatie, si anume placerea. Exista barbati care simt o placere mai mare cand conduc un Maseratti, decat atunci cand iubesc o femeie (sau sunt iubiti). Acelasi lucru este valabil si pt femei.

aleks 07-01-08 12:08

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1275868)
eeeeeeee.....cucerirea femeii/lor nu este cumva egal cu mangaierea orgoliului???:D :D :D

ba da, dar nu in toate cazurile.
motivatiile aici au mai multe cauze, iar sexul isi face aici un loc foarte important...

All times are GMT +2. The time now is 20:38.

- Copyright 2026 4Tuning