![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
decat daca din suprafata totala a masini .. a doua culoare este peste 30 la suta.. si oricum daca se apuca sa calculeze.le da cu radical din pi :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
deci nu trebe trecut in talon ? ca si eu mi l-as face...ca imi place cum arata. a meu e bejul de oltcit. si am facut o tentativa pe calculator adica na am pozat masina de sus si am facut plafonu si capota neagra....si e super interesanta. si daca voi ziceti ca nu e nevoie sa treci in talon ar fi super..
|
Quote:
|
Quote:
si atunci nu depaseste 30 ;) |
faina faza cu vopsita si pe sub :D dar oricum cred ca raman doar la plafon...cu putin noroc poate ma apuc si eu cat de cat de ea anu asta (daca nu apare alta).
|
2 Attachment(s)
i-am dat spoilerul de spate jos..asadar cine doreste spoiler de oltcit modificat PM pt detalii...vreau sa fac altu..sau sa o las fara :)
|
in niciun caz fara...pune orice vrei numai fara nu,gandeste-te ca nu e suficient de coborata sa nu se vada tot de sub burta ei ;)
|
Quote:
|
jentile sunt de dacie super balon ? arata bine pe masina ca marime. in orice caz....spoiler spate neapara.
|
punei un spoiler dela din plastic negru mic;) si e suficient;)
uite asa are un prieten la oltcit: https://img361.imageshack.us/img361/3...tcit3mt.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
a trebuit sa faci ceva modificari pt jentile si cauciucurile alea inafara de aripa spate umflata ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning