![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
Quote:
Succesuri |
Super masina! :)
asteptam mai multe poze |
vad ca ai rotita pt a lasa scaunul pe spate si ai 2 clapate in compartimentul lateral. cum sunt full electrice? poate doar incalzite.
|
Reglaju pe inaltime si cel lombar (cred ca se numeste) e electric :)
|
acele doua clapete actioneaza electric scaunul? Stiu un passat ca al tau la dezmembrat si la fel are 2 clapete dar sunt texil, nu piele, daca sunt electrice le iau imediat!
|
La astea de piele care le-am luat acuma, da! Dar cele care le am acum in masina, nu.. Exact asa am si eu, 2 clapete, dar se actioneaza manual.
La astea nici n-am stiut ca-s electrice, pana nu am tras de unu din ele, si am auzit un click.. si atunci am zis.. hopa! M-am uitat sub scaun, si am vazut 2 motorase, si niste fire. :lol: |
frumos...si mai ales la banii aia ii okazie:D
chiar arata bine sa ai parte de ele se aduna bunatatiile in camera;) |
Ma ajuta comunitatea 4tuning sa vopsim un passat frumos? :)
Daca aveti cont pe facebook, intrati va rog pe linkul urmator: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Si dati un like la poza! Va multumesc |
fain interior crm-le mai duci pe cineva cu masina acuma ?:))
|
Mersi Sipule! In spate pe nimeni! :lol: In fata doar daca n-are pantaloni cu nasturi/fermoar, si mai stiu eu ce.. :)
|
Am creat un Fan Page pe facebook. Doritorii pot sa dea like! ;)
https://www.facebook.com/CrmMobilu Sunt postate acolo poze cu evolutia masinii in ordine cronologica, de cand a fost stock, pana acum! |
1 Attachment(s)
Capacele noi la roti. Home made :-P
|
Sunt vopsite capacele sau e sticker? Doar cuvinte de lauda pentru masina. Bravo :D
|
Fara doar si poate una dintre putinele masini carora nu am ce sa le reprosez. Like, like cum ar veni. :-P
Doar ca mi-ar placea sa o vad mai des live.. :rolleyes2 |
Quote:
Mersi! Quote:
Ai apucat sa o vezi live? :) Ca vad ca esti din Bucuresti. La anu am sa incerc sa ajung la mai multe show-uri cu ea. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning