Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Masina mea VW Passat B6 Variant (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/280744-masina-mea-vw-passat-b6-variant.html)

bujuKYL 26-09-12 10:27

Re: Masina mea VW Passat B6 Variant

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5186160)
Astept pareri de la voi ! nu ma pot decide :D

foarte frumoase! super ok asa cum sunt!:shock:

golf4_dric 26-09-12 16:32

1 Attachment(s)
cred ca ar da bine culoarea asta sau un verde aprins .

vinyl 26-09-12 17:35

Aurii

Gode 26-09-12 23:09

1 Attachment(s)
Daca o sa le iau o sa le fac asa :D

B-99-SAA 27-09-12 08:48

Ce vrei sa spui cu "daca le iau"? :lol:

Gode 27-09-12 10:35

Pai spun pt ca nu depinde numai de mine a ramas sa ma hotarasc si eu daca le dau pe ale mele pe astea si respectivul daca le ia pe ale mele pt ca eram nehotarati ca masinile arata bine cu ambele perechi de jante :D

Gode 28-09-12 09:41

2 Attachment(s)
Cine vine la tuning fest? cred ca o sa ajung si eu pe acolo :D

Gode 02-10-12 21:59

Asta seara am fost anuntat ca joi imi va ajunge climaticul , so... 2 zile de asteptare cu gandul la el :))) :D

Allynush 03-10-12 00:28

Cu jantele ce ai mai facut , faci schimbul cu baluta sau nu :-) ?

Gode 03-10-12 05:40

4 Attachment(s)
L-am sunat si ieri si nu s-a hotarat :D eu le vreau dar ... ramane la alegerea lui eu pana atunci ma uit la poze...:-(

Allynush 03-10-12 18:58

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5195677)
L-am sunat si ieri si nu s-a hotarat :D eu le vreau dar ... ramane la alegerea lui eu pana atunci ma uit la poze...:-(

Sunt foarte frumoase jantele alea , bine ca si alea tale nu sunt de lasat :-).. insista :-P

Gode 03-10-12 21:37

1 Attachment(s)
Sincer sa fiu nu ar trebuii sa le dau pe ale mele pe alea ... dar imi plac mult , alea nu-s nicio firma sunt replici ... ale mele sunt sanatoase :D sincer am dat in cateva gropi in care am oprit pe dreapta si am zis ca s-a spart janta si nu au avut nimic...

Ma ajuta si pe mine cineva cu ceva informatii despre fusta pusa peste cea de la votex din poza urmatoare :-?

Gode 05-10-12 10:21

7 Attachment(s)
Dupa o zii de munca am reusit sa montez climaticul nou si sa il fac total functionabil , am scapat de aragaz si am mai ramas doar cu un ochi(sau mai bine zis plita ) ) , am confectionat din trimul meu un trim care sa stea acolo pana maine cand imi vine cel de cc . Intr-un cuvant sunt incantat de ce a iesit iar interiorul este in totalitate schimbat !

Revin cu poze mai bune maine cand voi monta si trimul cel bun si dupa ce voi face o curatenie exemplara... dupa acest retrofit

M-a facut sa nu o mai vand :D

bujuKYL 05-10-12 10:46

Quote:

Originally Posted by Gode (Post 5198500)
Dupa o zii de munca am reusit sa montez climaticul nou si sa il fac total functionabil , am scapat de aragaz si am mai ramas doar cu un ochi(sau mai bine zis plita ) ) , am confectionat din trimul meu un trim care sa stea acolo pana maine cand imi vine cel de cc . Intr-un cuvant sunt incantat de ce a iesit iar interiorul este in totalitate schimbat !

Revin cu poze mai bune maine cand voi monta si trimul cel bun si dupa ce voi face o curatenie exemplara... dupa acest retrofit

M-a facut sa nu o mai vand :D

super!!!! ai avut ceva munca sincer! dar ti-a iesit mai mult decat ok:D

Gode 05-10-12 11:11

da mai trebuie trimul original si este perfect :D

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning