Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
Originally Posted by BMnWA
(Post 4877701)
mai bine le luai negre macar.. ai dat multi bani pe ele si nu stiu ce sa zic.. o bara de M era mult mai necesara si mai ramaneau si bani.
|
Am Osram Diadem in semnale, o sa arate bine.
Quote:
Originally Posted by haristeas51
(Post 4877808)
mai bine aratau un set de Hella Celis
|
Sunt scumpe si au oglinzi sensibile la xenon.
Quote:
Originally Posted by ondin
(Post 4877857)
vede fain si lupa insa ii trebuie xenon, iar daca are si faza lunga tot acolo atunci practic nu mai are faza lunga masina, doar se ridica putin lumina mai sus si cam atat.
pentru look se mai face acum si putin rabat la vizibilitate.
|
o sa fie si xenon
Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
(Post 4877956)
Dayline a'la audi??? mmmmm !!! :rolleyes2
|
Sti melodia aia: We got them hoes like..... they see my run day lights , incepe pe la 2:40 https://www.youtube.com/watch?v=keR1n-jUWNY
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
(Post 4878676)
Dayline, hmmm am vazut niste poze, cei drept erau negre farurile si vin bine, mie imi plac! ,chiar nu arate rau, insa cand aprinzi pozitia mi se par ca nu se pupa cu masina.
Ar fi faine sa le vopsesti interiorul culoarea hardtop-ului, a jantelor :D , e doar o idee .
Eu as fi optat pentru faruri Dual Projector Headlights ; am vazut unele :D
|
Stiu ce zici cu led-urile alea, nici pe mine nu ma incanta, eu le-am luat pt ca par mai moderne.
Quote:
Originally Posted by bcoupe
(Post 4879032)
Speram ca, curieru de iti aduce farurile sa ramana inzapezit si sa crape farurile de la ger!
Ps: ESTI NEBUN? CUM SA PUI FARUEILE ALEA PE MASINA?
|
Nu cobii ca bara abea joi pleaca din cauza zapezii.
Quote:
Originally Posted by mutzu
(Post 4879194)
şi dacă pui xenon şi te chiunui tare, tare ... s-ar putea să prinzi un job īn reclama de la kinder pingui.. iarna asta..:))))
|
Ba, nici aici nu ma lasi?
--
Maine ajung :D am si bara pusa deoparte, nu pleaca pana joi :(
|