![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Quote:
|
=))=)) bah...tu esti nebun cu alea 4 :lol:
|
Quote:
|
in fiecare zi :lol:
|
|
Bai fratilor imi cumpar o gioarsa de masina care nu sare de 70 la ora bleeeach ce m-am speriat
|
1 Attachment(s)
o masina solida :) face ravagii in fata ei....
|
doamne ce nebun, mai bine imi dadea mie BMW-ul :|
|
2 Attachment(s)
Atentie la liniile astea noi trasate... In curba la Omniasig. Noroc ca are tabla groasa BMW-ul si ca n-am pus frana ca ma rasturnam.
|
Quote:
|
Mi-am gasit autovehiculul avariat in parcare spart stop si zgariat bara spate are asigurare casco facuta dar cum se procedeaza fiind primul autoturism in posesie si prima avarie a lui
Am fost la politie mi-a dat autorizatie de reparatie si asa acuma trebuie sa repar stop stanga inlocuit.hayon reparat aripa spate stanga si spoilar spate. Acum ce serviice credeti ca poate sa faca lucrurile astea cat mai repede si cat mai bine, AN fost ka dealar de unde am masina a da masina este skoda fabia noul model. si mi-a spus ca poate sa intre in reparatie doar pe data de 29 noimebrie si nu vreau sa satept atata |
Quote:
|
si noroc cu baietii aia de ti-au mai indreptat capota ca sa poti sa vezi in fata cand te tracta...nu?
|
Numai la service sau la doctor sa nu ajungi...in ambele cazuri tre sa dai spaga daca vrei lucru bun si repede...
|
pai....doar suntem in Romania nu??? :rolleyes2 :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning