Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

Baby^ 12-06-05 15:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
hmm ai dreptate

primul sarut e o joaca ... al doilea face parte din sentimentul ala maretz ..... prima pipaire a sanilor unei fete .. a doua fata ... a 3-a etc etc prima prima cum spuneai tu ..... prima dezamagire in dragoste ... te simti najpa .... treci peste apar altele .. te obsedeaza dupa aia .. partile etc etc :D stiti voi ce ..........

astea is o nimica toata pe langa greutatile care apar in viata ..... nusha cuma probabil ne sufoca sentimentele astea dar mai incolo peste ani le vom privi ca o joaca :)

primul sarut e probabil din curiozitate, la fel ca si prima pipaire si alte alea... dupa aia devin din placere. incepe sa ne placa, ne obisnuim cu persoana, ii permitem sa faca parte din viata noastra, iar in cele mai multe cazuri se termina mai altfel, ii lasam sa ne distruga fericirea. Ne loveste atat de tare incat totul se darama in jur. Apoi ne ridicam, cunoastem oameni noi, si realizam ca pe el/ea nu l-ai/ai iubit/-o chiar atat de mult pe cat credeam.... bla bla bal... nu ma luati in seama :lol: :lol:

aR99bMw 12-06-05 15:40

:lol:

shadowro 12-06-05 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
e omu mai invatza cu timpu mai baby...
primul sarut...
prima noapte...
prima prima...
stitzi voi...
si pe mine ma bufneshte rasu cand ma gandesc cat am patimit la varsta mea dupa unele fete...!
da ce sa ii faci dragostea cu bune cu rele...in orice caz este un sentiment inaltzator care te inaltza si dintr-o data cazi ca bou de sus si te loveshti si ramai cu sekele o viatza...! :D

na hai ca pe mine ma bufneste rasu cand aud cate ai patit tu la
varsta ta
:lol: :lol: :lol: :lol:
parca ai avea 50 de ani si itzi aduci aminte cu nostalgie de trecutul tau glorios ....
ps : viata pt tine inca nu a inceput .. mai ai catziva anishori de jucat prin nisip :P bucurate de ei pt ca toate is la timpu' lor

Adriana 12-06-05 21:11

Re:

Quote:

Baby^

primul sarut e probabil din curiozitate, la fel ca si prima pipaire si alte alea... dupa aia devin din placere. incepe sa ne placa, ne obisnuim cu persoana, ii permitem sa faca parte din viata noastra, iar in cele mai multe cazuri se termina mai altfel, ii lasam sa ne distruga fericirea. Ne loveste atat de tare incat totul se darama in jur. Apoi ne ridicam, cunoastem oameni noi, si realizam ca pe el/ea nu l-ai/ai iubit/-o chiar atat de mult pe cat credeam.... bla bla bal... nu ma luati in seama :lol: :lol:
da.ai dreptate 100%.asa se intampla aproape tot timpul.

orlando 12-06-05 23:09

Quote:

na hai ca pe mine ma bufneste rasu cand aud cate ai patit tu la
varsta ta

parca ai avea 50 de ani si itzi aduci aminte cu nostalgie de trecutul tau glorios ....
ps : viata pt tine inca nu a inceput .. mai ai catziva anishori de jucat prin nisip bucurate de ei pt ca toate is la timpu' lor
ms dar crede-ma ca am patzit destule mai ales pe plan sentimental...
iti multzumesc ptr urare si eu zic la fel odata e adolescentza liceu alea alea...dar dupa aia e rau daca o dau in alte alea dar nu o sa o dau ptr ca nu imi sta in fire...
in orice caz...
prima dragoste te lasa cu sekele deoarece este prima pe care se zice ca nu o uitzi niciodata si asa este...

EvLSant0S 12-06-05 23:36

sper sa nu fie cum zici tu :P anyway , stiu ca am ramas daca e cu multe amintiri frumoase si am invatat multe din rel .actuala ... so ..
chiar nu-mi pare rau
e super sentimentul asta ;)
zici ca prima dragoste te lasa cu sekele ... : /
n-am avut pan` acu prob. asta deci : asta e prima .. se pare :)
nu de alta , ar domnisoara nu crede... ca-i prima :P si deasta ..
ma chinui sa-i dem. :P

aicad 13-06-05 07:31

mama mama ce iubareti sunt copii din ziua de azi.... :) F bine santose & co
respect ca doar ii vorba aia: make love not war! :) pace am sa citesc si io topicul asta o data de la cap la coada ca pare interesant :) Apropo santose cand mergem la o bere ? PM ME pls....

EvLSant0S 13-06-05 13:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
mama mama ce iubareti sunt copii din ziua de azi.... :) F bine santose & co
respect ca doar ii vorba aia: make love not war! :) pace am sa citesc si io topicul asta o data de la cap la coada ca pare interesant :) Apropo santose cand mergem la o bere ? PM ME pls....

am avut de la cine sa invatz ;) cu ce se mananca ... ;)
multe amintiri frumoase
cand vrei tu , poate facem si anu asta, cum faceam anu trecut , forumisti la spring sau ... whateva` .. ar fi interesant .. : /

orlando 13-06-05 23:32

ai si tu dreptate santos
sa stitzi ca generatzia asta este mai matura zic eu ca alte generatzii...
asta din auzite...
si daca e matura pe orice plan este si pe plan sentimental...
eu totushi raman cu ideea ca prima dragoste te lasa cu sekele da depinde de fiecare ce fel de sekele...bune rele...depinde cat de atashat este cat de repede se resemneaza...cat de repede isi gaseshte alta...
sunt multe...si sper santos sa ii dovedeshti ei ca e cum zici tu...
la mine nu e problema asta...:)
in orice caz dragostea este ceva frumos care te face mai nobil mai bun...
cand iubeshti esti mai frumos mai gingash nu am cuvinte...
in orice caz e bine sa iubeshti kiar daca totul are un sfarshit :cry: :cry: !

EvLSant0S 13-06-05 23:51

cu cat \"sfarsitul\" e mai indepartat in timp ... :) cu atat mai bine :)
senzatie mai tare ca asta nu prea exista .. sau o rxista dar n-am dat eu de ea inca, cei cu ... cativa ani in plus ,puteti da cateva exemple ? :P

codrin44 22-06-05 00:01

mie mi-a tras-o una prin clasa a 12-a care ma zapacea ca e virgina si prima data are o importanta f. mare pt ea si..........chiulea de la sport.
motivul?...... :? era insarcinata :twisted:

Spot 26-06-05 23:04

1 Attachment(s)
ce va inspira?.......

EvLSant0S 26-06-05 23:56

:lol: :lol: imi inspira .... nush :) ma face sa rad :)
1: tipu canta ca si cum l-ar strange una de cohones , ba mai tare , ba mai incet
2: stiu ca o mai canta cineva , normal ... s-a luat dupa lenny williams , si nush cine .. : / si ma seaca chestia asta
3: sunt prea obosit ca sa mai ... : / si deasta rad
acum : am incercat si eu chestia asta, sa-i intreb p`astia ce le insipira o melodie , pauza ..
consider ca fiecare are melodiile lui de suflet .. : / alea care-l ..... asa
n-ai cum sa ... o \"atingi\" pe una la inimioara cu asa ceva , decat sa fie mare coincidentza .. sa-i placa .. bla bla
asta ca sa nu mai zic de UNU :) =))
deci .. consider ca nu gresesc atunci cand rad :) rad ca-l tot aud pe asta cum .. :)) canta :)) saracu , bietele lui cohones =))
si pm ... mai si senzatia ca zice ... suuuuuuuck meeeeeeeeeeee ...
doamne , penal ..
peace :)
try delerium - wisdom , ATB - Autumn Leaves , alea chiar .. ma .... :(
intelegeti voi ....
asa ca mi-am amintit ,deci Twista` s-a inspirat din melodia tipului asta lovit in .. cojones... in Overnight Celebrity : /
mda , cam asta ar fi , nb

Spot 27-06-05 06:41

da stiam si de twista dar asta pare ca are vocea mai tare cand le zice :lol: :lol:

valib 27-06-05 22:12

hai sa va intreb ceva....
am cunoscut o tipa, cu 1 an mai mare ca mine, dar cam la 50km departare.
in 1luna...am devenit cel mai bun prieten al ei, mi-a zis toate secretele, toate gandurile...
dupa asta am devenit 'special best friend'...adica tzucu'te...mancu'te, pusi, mangaieri, ...dar toate virtual(deh...inca n'am intalnit'o)
cica tine foarte foarte foarte mult la mine, ma iubeste
dar nu vrea sa fim impreuna...
dar de mangaiat, imbratisat, tzucat, **** ar vrea....oricand
vreo 30sms'uri pe zi+vreo cate 40min de vorbit la tel zilnic+4-5ore de vorbit pe net....
dar doar atat...

acuma sa va intreb...care-i faza?de ce nu vrea?

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning