![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
Bine naibi' ca nu i-au pus inginerii de la renault Speedometrul de la Megane 1,cel gradat pana la 240/h+o liniuta ca imi imaginez ce de "povesti vanatoresti" erau pe-aici cum ca a prins loganul 250km/h!!:lol: ...clasicele povesti ale dacierilor de cand e lumea asta despre dacii gen "are viata-n ea nepoate!" sau "cum se-aseaza pe sosea domnee!"...:lol: :lol:
|
SUNTETI PENIBILI! SI PROPUN SA NE INTALNIM MAI MULTI POSESORI DE LOGAN SI VOI CEI KRE AVETI MASINILE ASTEA TARI RAU...PASSAT DIN 1999-2000 (ECHIVALENT LA BANI CU UN LOGAN) SA VDM KRE SUNT MAI BUNE....CE ZICETI?
scz pt caps dar chiar vreau sa se vada! |
Eu am un Audi A6 cu motor de 2.5 V6 TDI si cu cea mai mare placere ma intalnesc cu tine. Si daca esti atat de incostient ne si intrecem si am sa-ti dovedesc ca nu se compara. De altfel as putea face altfel. Inaintea acestei masini am avut un Passat din 98 , 1.9TDI de 101 cai si pe care am vandut-o la 300.000 de km reali pe bord in conditiile cele mai bune. Noul proprietar este un vecin de-al meu si as putea venii cu Passatul pe care l-am vandut cu 7500 euro deci un pret cat de cat asemanator cu cel al Loganului. Daca ma faci in vreun fel sau altul eu Mananc si masina ta si masina mea si-ti cumpar un Porsche frate....Nu mai fii absurd te rog frumos. Te faci de ras in fata celor care te cunosc.
|
Quote:
|
Eu am impresia ca nu esti sanatos. Scuza-ma ca-ti spun. Daca nu stiai motoarele de AUDI-VW sunt GARANTATE 500.000 de km. Cand vrei tu si la orice ora din zi si din noapte te fac cu passatul de 300.000 km. Si ca sa fie totul ok eu zic sa-ti chemi toti amicii cu Logan si sa facem si un pariu pe ceva si iti promit ca daca ma faci ii dau foc Passatului. Cati ani ai nu te supara?
|
:lol: Am vazut acum. 19 ani Drea boy dream. E moaca sa visezi. De cand ai permis? Nici nu ma intrec cu tine nu vreau sa te am pe constiinta. Fii cuminte si mori acasa lasa Loganul tatei in pace ok?
|
si astra mea de 1.4 90 cai te face praf... a recunoscut si unchimeo cu loganu lui de 1.6 ca nu se compara... in fine hai s-o lasam balta ca nu iese... dacia e dacie straina e straina astea 2 lucruri nu merg amestecate
|
mda aceleasi tampenii peste tot... tot nu reusesc sa inteleg de ce nu va abtineti... majoritatea care sunt pro-logan sunt niste inconstienti care se cred intr-o masina de curse... iar cei contra-logan majoritatea sunt niste inconstienti care privesc de sus ascensiunea Dacia...
care spuneai mai devreme ca urcai cu logan de 1,4 cu a 2-a si nu puteai... ai mai schimbat si a 3-a si tot nu urca... pai cu ce viteza vroiai sa urci? 100 la ora??? si app cand urci nu stiam ca e bine sa urci cu treapta superioara de viteza... dar ce stie tata(mecanic de 25 de ani, desi eu sunt paralel cu mecanica:-P...), ce stia instructorul meu auto(decat vreo ~30 de ani de experienta)?!?? te anunt ca am facut transfagarasanul cu logan de 1,4 si nu mi-e rusine de el... chiar daca e mai lenes, in serpentinele alea tot s-a tinut bine... nu se facuse coada in spatele meu... poate nu ai stiut sa turezi motorul :rolleyes2.... crede-ma ca il tineam constant pe la 3000 de ture si nu aveam probleme... dar in fine, poate am eu vreo supermasina modificata, preparata si tunata... direct din fabrica... mai bine va abtineti fiindca nu duce nicaieri aceasta discutie... o alimentati aiurea fara motivatii concrete... cum puteti compara loganul de 1,4 sau chiar de 1,6 cu a6 motor 2,5tdi?!?? cred ca nu sunteti prea breji... daca chiar va credeti consultanti auto va invit la bmw, ford si alte companii productoare sau poate chiar sa ii luati locul lui Hammond... bietul de el ce stie, daca nu a mers cu loganul nu are cum sa stie ca e supermasina si nu se compara nici macar un a6 cu el... desi acestea doua sunt din aceeasi clasa auto :shock::lol:... epilog: OMFG cati experti auto avem pe acest forum... oare care o fie media de varsta a tuturor acestor experti? si chiar daca ai (generalizez acum...) peste 20 de ani nu cred ca ai tu mai multa experienta decat mine fiindca ai audi a6, volvo s60, mercedes c-klasse sau alte autoturisme adevarate... intelegeti odata pentru totdeauna ca loganul NU se compara cu aceste masini... si nici nu o sa se compare vreodata... nici macar nu a fost proiectat pentru asta... dar intr-adevar, voi stiti mai bine, doar sunteti mai buni decat Hammond... P.S.: mesaj pentru cei care aveti mai mult de 30 de ani, eventual sotie si copii: nu ma intereseaza daca aveti masina straina scumpa, tot nu o sa va cedez trecerea cand am prioritate... mai bine bagati-va mintile in cap si aveti grija nevestei si copiilor, nu suferiti de voi la varsta asta ca sa recuperati anii tineretii... chestiile astea duc la accidente grave, raniti grav, chiar si morti... numai din cauza inconstientei voastre... P.S.2: scz de OFF-TOPIC dar nu m-am putut abtine... |
deci sincer...mesajul d mai sus spune km tot ce e d spus....domnul cu audi a6 2.5tdi...are vreo 30 d ani....si imi tot spune k ma face praf varza scrum muci pt k am logan....mey...youngtimere....eu am 19 ani...si dak sunt multumit d loganul este pt k mi-o permit...a fost a lu tata..akm o intretzin eu...tu iti permiti audi...ok....dar ai fii vrut sa ai mkr un amarat d logan la 19 ani....insa probabil mergeai cu "itb"-ul si akm suferi p-aici cu audi tau....o sa te contactez knd o sa ajung la varsta d 30 d ani...sa te anuntz ce masina tare am eu...si ce bun a fost loganul pt mine...asta dak nu ma omoara un vitezoman cu vreun audi kre ma face praf varza scrum muci pt k el are motor puternic si la o liniutza ar castiga....liniutze la 30 d ani cu diesel??? nu se potriveste, nu? lasa-ma p mine sa-mi laud loganu la 19 ani...si tu cresteti copii!
|
fuzzy urcarea a inceput de la ~35km/h si i-am dat treapta superioara pt ca toti stim cum face loganul la turatie... si la masinile adevarate nu urci cu doar o treapta la masinile bune daca ai de a face cu o panta lunga chiar accelereaza si schimbi de nevoie
|
Quote:
|
"..pt ca toti stim cum face loganul la turatie.." cum face? fuge...! si consuma:P(lucru perfect intalnit la orice masina...nu vad ce ar avea el deosebit...turatii mari...cuplu mare!)
|
Quote:
imi arati si mie unde am spus ca am urcat doar cu a 2-a? a 2-a si a 3-a constant turata pe la ~3000 ture, chiar si mai mult unde era nevoie... si imi explici si mie cum face loganul la turatie? e cumva mai zgomotos? :p nu vreau sa fiu rautacios dar din moment ce eu nu am considerat o problema urcarea unei pante si chiar pana la vidraru sau mai departe cu un logan de 1,4 (!!!) atunci incearca sa fii atent la un detaliu: am mers cu mai multe masini, din care voi enumera doar una: audi a4 an 2001, motor 2000cmc benzina... NU se compara cu motorul de 1,4 sau 1,6 de la logan dar nici nu are cum... superioritatea este evidenta chiar din litraj... si btw eu consider ca am urcat destul de decent fiindca nu avea pretentia sa urc cu 100km/h si cuplu mare constant... am urcat cu o masina care putea doar 75 de cai... atat... nu o laud dar nici nu o ponegresc doar fiindca e facuta in romania... iti doresc tot binele din lume si sper sa iti aduci aminte de un singur lucru la volan: trebuie sa conduci nu numai dupa cum esti obisnuit, ci si dupa cum iti permite masina... daca poate mai mult, e bine, daca poate mai putin, tot bine, fiindca nu trebuie sa o fortezi :D numa' bine! P.S.: sincer sper ca stiai faptul ca orice urcare a unei pante se face cu motorul turat... tocmai pentru a nu pierde cuplul la schimbarea vitezei (chiar daca generalitatea e sa nu schimbi treapta...) |
inainte ziceai k nu urca..akm te abati de la subiect...ai dreptate...conduci cum iti permite masina...
|
Mai baieti, cand urci o panta nu schimbi in superioara, ci schimbi in inferioara. Va dati experti pe aici in liniute, dar nu turati motorul in panta ca "stii cum face loganul la turatii". Tu aveai 40km/h, era perfect pentru a doua, i-ai dat-o pe a treia si ai dat in 2000 de ture. Daca aveai Audi A-seis ca domnu, dizel, apai te duceai, ca acolo intra turbo si motorul e in vana. Dar tu cand ai un aspirat pe benzina, la 2000 de ture e moarta. Deci domnu, cu tot respectu, ne dam cu firma in cap.
Stai, cred ca m-am prins. Erai cu ea calcata intr-a doua, si ai vazut consum instant de 25%. Si ai zis ca ce, se face vacum in rezervor. Asa ca ai dat a treia pentru consum. Pitestiul este orasul meu de suflet, desi stau in Bucuresti. Deci cunosc cat de cat. Si dupa parerea mea, panta de la Gavana, este mult mai inclinata decat cea de pe Craiovei. Si vreau sa zic ca am urcat-o cu Clio tot de 1.4 de numeroase ori. Fara nici o problema. Ba mai mult, am urcat-o si cu Dacia berlina. Cred ca te-ai speriat pentru ca nu accelera ca la drum drept. In cazul asta, te sfatuiesc sa o iei in sens invers, adica la vale, si sa ii dai blana. Atunci ar trebui sa te vad pe aici cu "Loganu e racheta, am coborat mai repede decat urca un BMW M3". Ce e explicat mai sus e sub forma de pamflet, asa ca te rog sa nu scoti fraze din context si sa le comentezi dupa cum vrea muschiu tau. Facem proba, o luam cu Loganu la 3000 de ture intr-a doua, ca atat ziceai ca aveai, si urcam panta de la Craiovei sau Gavana. Si daca motorul ala nu urca in ture pana da in limitare, si viteza sta constanta, iti cumpar loganu si iti dau diferenta sa iti iei Audi sau Passat sau ce vrea mujchiu tau. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning