![]() |
oltci
Acum o sa-mi spuneti ca motorul boxer de Oltena e inrudit cu cel de Porsche ori Subaru? hai sa nu aberam e doar un motor de citroen care a fost dat la gunoi de prea mult timp. Stiti imi suna cam ca in fabule cand vorbiti de Oltcit. Dacia buna rea cum a fost si-au facut toti treaba cu ea dar cu citroenul-oltenesc l-au cam blamat toti si s-a vandut datorita faptului ca nu aveai ce sa cumperi iar pt Dacia astepteai de la 5 ani in sus cu banii la cec, Oltcit luai si intr-un an nu-l prea vrea nimeni, doar disperatii. |
raveboy> te-ai uitat prea mult la filme :) auzi ii vezi spatele pana mea :)
|
Re:
Quote:
|
Re: VS
Quote:
Pe timp rece mergeti ca in tancurile cu viziera trasa din cauza ghetii de pe geamuri iar vara, ruginesc arcurile scaunelor sub voi din cauza transpiratiei. 2. Calitatile unei masini se vad doar la \"legale\" :?: Deschide ochii si lasa-ti orgoliul ranit. Ce mare gaura in apa faci pe 400 de m :?: Viteza si atit. Nu vrei sa faci un Transfagarasan sau un Transalpina :?: |
Re: VS
Quote:
|
Re: oltci
Quote:
|
vs
AUZI MAI ATOTSTIUTORULE ,,LAURENTIU'' BORD CN ITI SPUNE CEVA? POATE TU VEZI SI AUZI PRECUM CALU' .EU AM CN DIN FABRICA PE O DACIE DIN '89 SI FAC CEVA PE CLIMATIZAREA OLCITULUI.SI FI ATENT VREI SA O FACEM PE CTA-BUC SAU BUC-BRV SI CINE PIERDE PLEACA CU TRASEU'??? 8)
|
Re: vs
Quote:
2. \"pleaca cu TRASEU'\" asta din ce jargon face parte ca nu-s la curent cu toate dialectele. Eu ti-am propus 2 trasee si vad c-o legi de gard. Poate iti convine un al treilea N-ul Moldovei. Punem la bataie un Oltcit 1100 si o Dacie 1300 ambele stock :?: P.S. Quote:
|
VS
ORICUM NOI AM DEVIAT DE LA SUBIECT CU ACESTE PROVOCARI DAR ''TRASEUL'' ESTE UN MIJLOC DE TRANSPORT IN COMUN SAU ''CONVENTIA'' PT. TINE POATE AI LUCRAT LA COOPERATIVA[C.E.A.P.] SA INTELEGI .BORDUL TIP C.N. ARE O AEROTERMA SI TUBULATURA PROPRIE NU ESTE ADOPTATA DE LA BORDUL SCOICA SAU CEL DE 1300[TIP VECHI] CALDURA IESE DIN PLANSETA BORDULUI PE SUS[PARBRIZ] JOS[SUB BORD] SI IN FATA [IN DREPTUL VOLANULUI PE CENTRU] IAR AERUL RECE IDEM+ LATERAL .CAND AM SCRIS ,,FAC CEVA PE CLIMATIZAREA OLCITULUI AM VB LA MODUL GENERAL[TOATE OLCITURILE]'' DAR EU AM ZIS BINE ,,AUZI SI VEZI PRECUM CALUL'' .TARE AS VREA SA NE INTALNIM VREODATA SA ITI DAU O PORTIE DE CEATA TIP DACIA. 8)
|
bai moldova (laurentiu) > borduld e cn baga caldura de navetzi voi in 10 oltcituri la un loc :) pe geruriel aste ala minus 20 de grade dupa ce se incalzeste stateam in masina intr-o bluza subtire... si nu mai fiti complexati proaste bune amandoua noi macar daca vindem daciile ne scoatem ceva banuti voi va luati un sac de cartofi :)
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
Fiecare cu parerea lui, dar nu cred ca ar trebui ca noi sau voi sa fim numit sectanti sau mai stiu eu cum. Si... daca e s-o luam pe drepte, SPD este mult mai mare :lol: Quote:
Daca se pune la inaintare 12TRS-ul, e un sigur motiv: 12TRS a fost \"varful\" Oltcitului. Daca tu compari 12TRS cu Dacia cu motor de 1.6, comparatia ta e = cu 0. Dacia cu motor de 1.6 a aparut, din cate stiu eu, dupa '95, adica dupa ultimul an de productie al Oltcitului, adica DUPA ce Oltcitul a iesit din productie. Si... daca vrei, facem un pariu despre caldura produsa de un Oltcit si cea produsa de o Dacia (fabricatie < '95). |
Re: TIMPUL A EXPIRAT
Quote:
Quote:
Eu de mic ma certam cu prietenii de la bloc care aveau dacii pe subiectul asta! Nu credeam ca o sa ma mai intorc la el! :lol: :lol: Quote:
Quote:
Tinand cont ca a fost fabricat doar ~10 ani, eu zic ca totusi s-a vandut destul de bine! Si chiar mai bine dupa revolutie adica cand s-a dat frau liber vanzarilor de masini (inclusiv Dacia)! Quote:
Quote:
Quote:
Din pacate singurul motiv pt care voi luati mai multi bani este faptul ca nu se mai fabrica oltcitul de mai mult de 10 ani... asa ca gandeste-te un pic!... |
neatentie
1 Attachment(s)
Stiti vorba aia moartea vine prin calorifer? Cu putina neatentie poti traii in oltcit experienta unei camere de gazare, atunci cand soliciti vechea instalatie de ventilare-incalzire. |
Re: TIMPUL A EXPIRAT
Quote:
Din pacate singurul motiv pt care voi luati mai multi bani este faptul ca nu se mai fabrica oltcitul de mai mult de 10 ani... asa ca gandeste-te un pic!... |
Re: neatentie
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning