Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Oltcit vs. Dacia (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2368-oltcit-vs-dacia.html)

SEBASTIAN 14-02-05 17:48

oltci

Acum o sa-mi spuneti ca motorul boxer de Oltena e inrudit cu cel de Porsche ori Subaru? hai sa nu aberam e doar un motor de citroen care a fost dat la gunoi de prea mult timp.
Stiti imi suna cam ca in fabule cand vorbiti de Oltcit.
Dacia buna rea cum a fost si-au facut toti treaba cu ea dar cu citroenul-oltenesc l-au cam blamat toti si s-a vandut datorita faptului ca nu aveai ce sa cumperi iar pt Dacia astepteai de la 5 ani in sus cu banii la cec, Oltcit luai si intr-un an nu-l prea vrea nimeni, doar disperatii.

steph 14-02-05 18:00

raveboy> te-ai uitat prea mult la filme :) auzi ii vezi spatele pana mea :)

RaveBoy 14-02-05 18:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
raveboy> te-ai uitat prea mult la filme :) auzi ii vezi spatele pana mea :)

Ha ha ha no haz :twisted: :evil: :twisted:

Laurentiu 14-02-05 19:25

Re: VS

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
1. DOMNULE ,,LAURENTIU'' DACA INCEPEM CU INTREBARI SI IAR INTREBARI ... DE FAPT TU DEJA AI DEVIAT,,GEAMURI ABURITE SI SPRAY'' ...
2. DACA ESTI ASA BAZAT PE OLCITU' TAU TE ASTEPT LA VARA IN CTA LA ,,,,,LEGALE'''''' 8)

1. Am pus intrebarile pt amaritele voastre de dacii care pt a avea o climatizare corespunzatoare, faceti fel si fel de artificii cu tot felul de calorifere si aeroterme luate de pe masinile straine. Dacia, nici macar un radiator ca lumea nu are. Nici cel de racire si nici cel pt clima din interior.
Pe timp rece mergeti ca in tancurile cu viziera trasa din cauza ghetii de pe geamuri iar vara, ruginesc arcurile scaunelor sub voi din cauza transpiratiei.
2. Calitatile unei masini se vad doar la \"legale\" :?: Deschide ochii si lasa-ti orgoliul ranit. Ce mare gaura in apa faci pe 400 de m :?: Viteza si atit. Nu vrei sa faci un Transfagarasan sau un Transalpina :?:

RaveBoy 14-02-05 19:30

Re: VS

Quote:

Originally Posted by \"Laurentiu\"
Nu vrei sa faci un Transfagarasan sau un Transalpina :?:

Ha ha ahah vrei sa inghetze in masini :lol: :lol: :lol:

Laurentiu 14-02-05 19:31

Re: oltci

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Dacia buna rea cum a fost si-au facut toti treaba cu ea...

Ai dreptate dar, in ceea ce ai spus, este si o mica eroare: si-au facut toti treaba IN ea :D

SPORT 14-02-05 19:47

vs

AUZI MAI ATOTSTIUTORULE ,,LAURENTIU'' BORD CN ITI SPUNE CEVA? POATE TU VEZI SI AUZI PRECUM CALU' .EU AM CN DIN FABRICA PE O DACIE DIN '89 SI FAC CEVA PE CLIMATIZAREA OLCITULUI.SI FI ATENT VREI SA O FACEM PE CTA-BUC SAU BUC-BRV SI CINE PIERDE PLEACA CU TRASEU'??? 8)

Laurentiu 14-02-05 20:18

Re: vs

Quote:

Originally Posted by \"SPORT\"
1. BORD CN ITI SPUNE CEVA?
2. SI FI ATENT VREI SA O FACEM PE CTA-BUC SAU BUC-BRV SI CINE PIERDE PLEACA CU TRASEU'??? 8)

1. :lol: :lol: :lol: Mai SPORTISTULE, esti TARE. Nu stiam ca bordul iti da caldura sub nas ca sa nu-ti curga luminarile pe ghidonul cu 4 spite :D caci la picioare, faci sigur gimnastica. CN-ul il poti avea si de la SH dar tine numai de aspect. Functionalitatea e aceeasi. S-a potrivit perfect bordul intre stilpii coshcoviti ai cabinei :?:

2. \"pleaca cu TRASEU'\" asta din ce jargon face parte ca nu-s la curent cu toate dialectele. Eu ti-am propus 2 trasee si vad c-o legi de gard. Poate iti convine un al treilea N-ul Moldovei. Punem la bataie un Oltcit 1100 si o Dacie 1300 ambele stock :?:

P.S.
Quote:

FAC CEVA PE CLIMATIZAREA OLCITULUI
Nu fi vulgar ca eu INCA nu am facut nimic In Dacia ta din '89.

SPORT 14-02-05 21:07

VS

ORICUM NOI AM DEVIAT DE LA SUBIECT CU ACESTE PROVOCARI DAR ''TRASEUL'' ESTE UN MIJLOC DE TRANSPORT IN COMUN SAU ''CONVENTIA'' PT. TINE POATE AI LUCRAT LA COOPERATIVA[C.E.A.P.] SA INTELEGI .BORDUL TIP C.N. ARE O AEROTERMA SI TUBULATURA PROPRIE NU ESTE ADOPTATA DE LA BORDUL SCOICA SAU CEL DE 1300[TIP VECHI] CALDURA IESE DIN PLANSETA BORDULUI PE SUS[PARBRIZ] JOS[SUB BORD] SI IN FATA [IN DREPTUL VOLANULUI PE CENTRU] IAR AERUL RECE IDEM+ LATERAL .CAND AM SCRIS ,,FAC CEVA PE CLIMATIZAREA OLCITULUI AM VB LA MODUL GENERAL[TOATE OLCITURILE]'' DAR EU AM ZIS BINE ,,AUZI SI VEZI PRECUM CALUL'' .TARE AS VREA SA NE INTALNIM VREODATA SA ITI DAU O PORTIE DE CEATA TIP DACIA. 8)

steph 14-02-05 21:33

bai moldova (laurentiu) > borduld e cn baga caldura de navetzi voi in 10 oltcituri la un loc :) pe geruriel aste ala minus 20 de grade dupa ce se incalzeste stateam in masina intr-o bluza subtire... si nu mai fiti complexati proaste bune amandoua noi macar daca vindem daciile ne scoatem ceva banuti voi va luati un sac de cartofi :)

Gabi 14-02-05 22:13

Re: LEGAL RACING

Quote:

De ce spun ca exista o secta noua cea a OLTCITISTILOR si care ar fi crezul lor?
Vor cu indarjire sa creada ca au masina.

Din punctul tau de vedere si cel al posesorilor de Dacia, Oltcitul nu e masina, asa cum din punctul meu de vedere si cel al posesorilor de Oltcit, Dacia nu este masina.

Fiecare cu parerea lui, dar nu cred ca ar trebui ca noi sau voi sa fim numit sectanti sau mai stiu eu cum.

Si... daca e s-o luam pe drepte, SPD este mult mai mare :lol:

Quote:

bai moldova (laurentiu) > borduld e cn baga caldura de navetzi voi in 10 oltcituri la un loc :) pe geruriel aste ala minus 20 de grade dupa ce se incalzeste stateam in masina intr-o bluza subtire... si nu mai fiti complexati proaste bune amandoua noi macar daca vindem daciile ne scoatem ceva banuti voi va luati un sac de cartofi :)

Esti prea tare-n gura si nu aduci argumente care sa-ti sustina afirmatiile. Daca nu stii sa discuti \"cilivizat\", te rog sa dai o raita pe camp. Daca poti sa-ti expui punctul de vedere, bazandu-te pe argumente solide, fa-o.

Daca se pune la inaintare 12TRS-ul, e un sigur motiv: 12TRS a fost \"varful\" Oltcitului. Daca tu compari 12TRS cu Dacia cu motor de 1.6, comparatia ta e = cu 0. Dacia cu motor de 1.6 a aparut, din cate stiu eu, dupa '95, adica dupa ultimul an de productie al Oltcitului, adica DUPA ce Oltcitul a iesit din productie.

Si... daca vrei, facem un pariu despre caldura produsa de un Oltcit si cea produsa de o Dacia (fabricatie < '95).

Toto - BOD 14-02-05 22:18

Re: TIMPUL A EXPIRAT

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

MARE PREZENTA DE OLTCITURI LA START.
Uite cum au \"pierdut\" ei o Dacia.
Cred ca faptele nu-i prea caracterizeaza.
Sunt o secta aparte Oltcitisti! Stiti in ce cred sau care e crezul lor?
Pai cine are incredere in tine? Cu siguranta motorul de la Dacia ta e modificat... Si dupa cum am zis si eu si mai multi, n-ai fi fair play (ceva stock vs ceva modificat)... Cum spunea si Al3xius in Cr gaseai amatori!
Ia zii care e crezul lor? :) :lol:

Consider aseata replica jignitoare la adresa mea.
Nu as vrea sa raspund iresponsabiluli care spune ca nu as fi fair play.
Dacia mea e foarte modificata si asteptam un Oltena pe masura dar cum nu e cazul va raman doar jignirile la adresa mea.

NU trebuia sa o iei in nume de rau... Am spus in cazul de fatza! N-am zis ca nu esti corect in ceea ce priveste o cursa... am zis ca nu ar fi coresct ca o Dacie modificata sa se arda cu un Oltcit stok! Sper sa ma intelegi!

Quote:

De ce spun ca exista o secta noua cea a OLTCITISTILOR si care ar fi crezul lor?
Vor cu indarjire sa creada ca au masina.
:lol: :lol: :lol: Nu stiu ce se intampla dar de obicei proprietarii de Dacii sustineau ca Dacia e mai buna, iar propretarii de Oltcit stateau si se certau cu ei ca nu e asa! In fine... tatal meu a avut Dacie din 78-79 pana in 89 cand si-a luat un 11RM (adica unul dintre esecurile fabricii) de care a fost mai multumit decat de dacie! (amandoua masinile au fost cumparate noi) .
Eu de mic ma certam cu prietenii de la bloc care aveau dacii pe subiectul asta! Nu credeam ca o sa ma mai intorc la el! :lol: :lol:

Quote:

in afara de logan dacia a fost mereu o conserva.masina de cacat.nu o mai laudati ca e expirata
Loganul a fost expirat dinainte sa iasa pe piata!! dar asta e alta mancare de peste!

Quote:

iar pt Dacia astepteai de la 5 ani in sus cu banii la cec, Oltcit luai si intr-un an nu-l prea vrea nimeni, doar disperatii
Esti mai mare decat mine, cu siguranta iti amintesti mai bine... dar nu cumva romanului comunit ii era frica de schimabre? Din care stiu eu, Oltcitu si-a deskis portile in 85 (daca gresesc, corectati-ma!) iar dacia in 69-70(daca gresesc oricum nu are nici o relevanta data exacta... oricum cam im perioada aia). Este o diferenta de 15 ani... timp in care romanu vrand, nevrand a trebuit sa-si ia Dacie (nu prea avea alternative)...
Tinand cont ca a fost fabricat doar ~10 ani, eu zic ca totusi s-a vandut destul de bine! Si chiar mai bine dupa revolutie adica cand s-a dat frau liber vanzarilor de masini (inclusiv Dacia)!

Quote:

te-ai uitat prea mult la filme auzi ii vezi spatele pana mea

Dar tu steph ai avut ceva de zis in discutia asta? sau numai de carcotit esti bun? eu unu nu am vazut sa zici ceva concret, imi cer scuze daca ma insel!

Quote:

AUZI MAI ATOTSTIUTORULE ,,LAURENTIU'' BORD CN ITI SPUNE CEVA? POATE TU VEZI SI AUZI PRECUM CALU' .EU AM CN DIN FABRICA PE O DACIE DIN '89 SI FAC CEVA PE CLIMATIZAREA OLCITULUI.SI FI ATENT VREI SA O FACEM PE CTA-BUC SAU BUC-BRV SI CINE PIERDE PLEACA CU TRASEU'???
Si uite cum nu intelege omu ce i se spune! Citeste mai atent Domunle SPORT!

Quote:

bai moldova (laurentiu) > borduld e cn baga caldura de navetzi voi in 10 oltcituri la un loc pe geruriel aste ala minus 20 de grade dupa ce se incalzeste stateam in masina intr-o bluza subtire... si nu mai fiti complexati proaste bune amandoua noi macar daca vindem daciile ne scoatem ceva banuti voi va luati un sac de cartofi
no shit????? In ceea ce priveste clima la dacie... hmmm am vazut eu ca se vand in targ ventilatoare d-alea de se baga la briketa (acum depinde de opiunile fiecaruia, daca ai sau nu ai bricheta)! (nu uita se vorbeste de dacie dinainte de 94... eu nu am de unde sa stiu ce dacie ai Dumneata)
Din pacate singurul motiv pt care voi luati mai multi bani este faptul ca nu se mai fabrica oltcitul de mai mult de 10 ani... asa ca gandeste-te un pic!...

SEBASTIAN 14-02-05 22:21

neatentie

1 Attachment(s)

Stiti vorba aia moartea vine prin calorifer?
Cu putina neatentie poti traii in oltcit experienta unei camere de gazare, atunci cand soliciti vechea instalatie de ventilare-incalzire.

Toto - BOD 14-02-05 22:21

Re: TIMPUL A EXPIRAT

Quote:

bai moldova (laurentiu) > borduld e cn baga caldura de navetzi voi in 10 oltcituri la un loc pe geruriel aste ala minus 20 de grade dupa ce se incalzeste stateam in masina intr-o bluza subtire... si nu mai fiti complexati proaste bune amandoua noi macar daca vindem daciile ne scoatem ceva banuti voi va luati un sac de cartofi
no shit????? In ceea ce priveste clima la dacie... hmmm am vazut eu ca se vand in targ ventilatoare d-alea de se baga la briketa (acum depinde de opiunile fiecaruia, daca ai sau nu ai bricheta)! (nu uita se vorbeste de dacie dinainte de 94... eu nu am de unde sa stiu ce dacie ai Dumneata)
Din pacate singurul motiv pt care voi luati mai multi bani este faptul ca nu se mai fabrica oltcitul de mai mult de 10 ani... asa ca gandeste-te un pic!...

Toto - BOD 14-02-05 22:25

Re: neatentie

Quote:

Stiti vorba aia moartea vine prin calorifer?
Cu putina neatentie poti traii in oltcit experienta unei camere de gazare, atunci cand soliciti vechea instalatie de ventilare-incalzire.

:?: :?: :?: :?: :?: Nu vad nici o legatura cu Lambo ala :):):)

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning