![]() |
10x mutzu pt poze .... esti tare :tenisclap
|
dadi astept pozele :wink:
|
3 Attachment(s)
Pai da cand unii se distreaza prin Arad altzi muncesc de zor :D Nu am spalat-o ca dadeam bani degeaba. Doar am sters finalul putzin :)
|
misto masina ai dadi
ai tras linie sa vezi cat ai bagat in ea sau mai ai de bagat |
Mai am asa: Presuri de aluminiu, sigurantzele sparco capota si portbagaj, pragurile, jantele, aplici sp spate, si vinilu :) Caut piele sau imitatzie culoarea albastra identica cu volanul, nu multa doar sa acopar partea aia roasa din bord. Acolo era un suport de celular made in 1998 :D primul lucru pe care l-am facut cand am luat masina, l-am rupt si l-am aruncat pe geam . Care ma ajuta cu pielea aia sau imitatzie PLSSS o PLSSS :bunch:
|
Baaaaa :(
Volanul meu.. cu ala am invatat sa conduc :wink: Imi e dor de el.. daca aveam servo pe masina mea murea :) |
1 Attachment(s)
Inca o poza ratacita de la intalnirea AR-HD,eu si poly(la cererea ei,AMBRA a fost extrasa din poza :lol: )
|
Quote:
|
Re:
Quote:
bah mutzu tu sti sa conduci ? :P :D |
Ce se intampla aici ma?
Mutzule de ce draku nu i-ai facut poze lu luca in petrosani la telescaun, ce draku mai baieti daca el uita uitati si voi? Darkager marfa masina, ma bucur ca v-am cunoscut si eu. Eu sunt \"prietena\" lui pe care v-a prezentat-o la intalnire si o sa stau pe aici ceva timp. 8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ciuby nu a venit, Ciuby are matiz. Poli ieri si-a cumparat de la Arad un ursuletz.. imd poze cu el. |
Re:
Quote:
Esti gagica aia superba? Pe care ni te-a prezentat Luca la telescaun? :oops: |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning