Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   Poza, filme etc. din partea AfterDark (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/2367-poza-filme-etc-partea-afterdark.html)

darkager 24-02-05 10:02

10x mutzu pt poze .... esti tare :tenisclap

darkager 24-02-05 10:03

dadi astept pozele :wink:

xxdadixx 25-02-05 23:09

3 Attachment(s)
Pai da cand unii se distreaza prin Arad altzi muncesc de zor :D Nu am spalat-o ca dadeam bani degeaba. Doar am sters finalul putzin :)

dacicu 25-02-05 23:39

misto masina ai dadi
ai tras linie sa vezi cat ai bagat in ea sau mai ai de bagat

xxdadixx 25-02-05 23:44

Mai am asa: Presuri de aluminiu, sigurantzele sparco capota si portbagaj, pragurile, jantele, aplici sp spate, si vinilu :) Caut piele sau imitatzie culoarea albastra identica cu volanul, nu multa doar sa acopar partea aia roasa din bord. Acolo era un suport de celular made in 1998 :D primul lucru pe care l-am facut cand am luat masina, l-am rupt si l-am aruncat pe geam . Care ma ajuta cu pielea aia sau imitatzie PLSSS o PLSSS :bunch:

mutzu 26-02-05 02:25

Baaaaa :(
Volanul meu.. cu ala am invatat sa conduc :wink:
Imi e dor de el.. daca aveam servo pe masina mea murea :)

criss 26-02-05 20:31

1 Attachment(s)
Inca o poza ratacita de la intalnirea AR-HD,eu si poly(la cererea ei,AMBRA a fost extrasa din poza :lol: )

B 68 VLD 26-02-05 20:40

Quote:

Inca o poza ratacita de la intalnirea AR-HD,eu si ciuby(la cererea ei,AMBRA a fost extrasa din poza Laughing )
Am inteles ca a fost extrasa dar unde a fost pusa?! :lol:

morghen 26-02-05 21:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Baaaaa :(
Volanul meu.. cu ala am invatat sa conduc :wink:
Imi e dor de el.. daca aveam servo pe masina mea murea :)

bah mutzu tu sti sa conduci ? :P :D

Undercover 26-02-05 23:48

Ce se intampla aici ma?
Mutzule de ce draku nu i-ai facut poze lu luca in petrosani la telescaun, ce draku mai baieti daca el uita uitati si voi?
Darkager marfa masina, ma bucur ca v-am cunoscut si eu.
Eu sunt \"prietena\" lui pe care v-a prezentat-o la intalnire si o sa stau pe aici ceva timp.
8)

RCS. 27-02-05 15:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Undercover\"
Ce se intampla aici ma?
Mutzule de ce draku nu i-ai facut poze lu luca in petrosani la telescaun, ce draku mai baieti daca el uita uitati si voi?
Eu sunt \"prietena\" lui pe care v-a prezentat-o la intalnire si o sa stau pe aici ceva timp.
8)

Stai ca imi scapa ceva ... Undercover = Ambra ??? :lol: :lol: Sau m-am zapacit eu... :ciggy: ....de la tigarile astea virtuale pe care le tot fumez !!! :paper:

mutzu 27-02-05 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
Inca o poza ratacita de la intalnirea AR-HD,eu si ciuby(la cererea ei,AMBRA a fost extrasa din poza :lol: )

Criss, ala nu e Ciuby, ala e POLI, si este membru nou.
Ciuby nu a venit, Ciuby are matiz.
Poli ieri si-a cumparat de la Arad un ursuletz.. imd poze cu el.

mutzu 27-02-05 17:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Undercover\"
Ce se intampla aici ma?
8)

Stai ca nu inteleg..
Esti gagica aia superba? Pe care ni te-a prezentat Luca la telescaun? :oops:

B 68 VLD 27-02-05 18:03

Quote:

Esti gagica aia superba?
Wow, o gagica superba misuna pe aici! :lol: Rugam acea gagica sa ne dea mai multe detalii si eventual si niste poze pt a ne drege ochii! :wink:

xxdadixx 27-02-05 18:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

Esti gagica aia superba?
Wow, o gagica superba misuna pe aici! :lol: Rugam acea gagica sa ne dea mai multe detalii si eventual si niste poze pt a ne drege ochii! :wink:

I trully agree :bunch:

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning