![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
Asta se intampla dupa ce vizionezi de prea multe ori fast&furious !:) dreaming dreaming
|
io nu vb. de liniute aici prietene ... crede-ma ... !!! Nu totul se rezuma la liniute sa stii si tu !!!
|
Quote:
|
parca din cate stiu io ... care va mai ducetzi pe la curse ... aaa ... mai erau niste baietzei care aveau niste masinutze micute ... cu nu foarte multzi cai ... Renault si Dacia chiar ... care dadeau fum la baietzii veseli cu cai multzi ... care sunt plini de ei !!!
|
Quote:
Masina mea .... Skoda Octavia Tour 1,9 Tdi-PD ... consuma 11 in orash ... si 7 in afara ... !!! NU am invatzat-o bine :)) |
Quote:
|
Ultima data cand am scris aici ... akm ceva vreme ... mersesem doar cu 190 ... si aveam fo 4100 de ture ... ! Apoi am fost pana la Orsova ... si am nimerit autostrada ... la 4300 cam asa ... sau nush sigur ... tin minte ca m-am uitat si era la 210 acul !!! Poate in realitate cred ca aveam 190 km/h ... sau nush ... io zic ce am vazut pe ceas ... !!!
|
Quote:
|
1. De ce''mi pute a copchii frustrati ?
2. Nik tu cu cine t certi ? Ce nu ti'e clar ? Nu intelegi ca ei noroc ca n'au 320 pe bord ca altfel ii dadeau si "un pic peste" .. ce stiu aia de au pus pe talon viteza max constructiva 3. Puneti frate filmulete .. si asa evitati situatiile penibile .. pt toata lumea. Dar deh.. stiti voi vorba aia - gura bate curu ? .. cam asa ceva si cu voi |
Quote:
|
punem frate ... punem !!! :D
|
Quote:
|
chestia asta cu caii multzi mi-a adus aminte de ceva ... ! Stateam odata la un semafor ... si in fatza mea era un SL 55 AMG ... si langa unu cu un Matiz de firma ... care tot accelera langa el ... >>> cand au plecat de la semafor ... ala cu matizu' s-a dus draq pana cand i s-au incalzit lu ala cauciurile din scartu ala ... si pana cand a redresat-o el si i-a prins Poponetzu' ... =))))))))
|
Dar ce trebuie sa ai frate????? Xenon, boxe pe fata (cum faci tu misto-eu vorbeam decat de modificari tehnice).
|
nu am asa ceva !!! :D ... totul e Stock !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning