![]() |
Re: [Oferta] Montam folie autorizata RAR
pt un tico, doar luneta si alea 2 gemulete minuscule, cat iei? presupun ca putin... :D
|
Quote:
Daca vrei putin, mergi in targ. Nu mai spun ca daca vrei si folie autorizata. Daca vrei calitate, mergi la baietii astia. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Vrei sa fie lucru de calitate, sa ai garantia ca va iesi bine te duci unde se duce toata lumea, la Kimedo Auto Fashion. :P |
mei baietii mii de scuze ca nu am mai raspuns de atata timp dar am fost foarte ocupati . vlad si mihai va multumim mult de aprecieri ;)
|
2 Attachment(s)
Saptamana trecuta baietii mi-au facut masina si a iesit super tare. recomand cu cea mai mare incredere :D
|
existenzz mersi mult pt aprecieri
pentru mai multe poze cu lucrari facute de noi (folie geamuri stopuri fumurii autocolant etc) puteti vizita www.kaf.ro numai bine |
Baietii sunt cei mai tari, si eu ii recomand cu incredere si in curand o sa ii vizitez din nou cu o alta masina
|
mersi silviu
|
Salut, lucrati si sambata ?
|
salut! programul in fiecare sambata este de la 9 - 15
numai bine |
La multi ani, ahoe ! Sa fi sanatos si sa ne traiesti o mie de ani. :)
|
La Multi Ani! Dany si Marius, multa sanatate si tot ce va doriti, si bineinteles cat mai multi ani de KAF
|
La Multi Ani , multa sanatate si tot ce va doritzi... !!!!!!! cei mai buni din domeniu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning