![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
Quote:
|
Quote:
|
CarteluL , un sistem turbo numai tu poti sa-l alegi ...
Turbine sunt destule, si alegerea depinde de tine fiind ca numai tu sti ce performante si caracteristici vrei sa aiba acel motor.... Personal, ti-as recomanda un Garrett GT2056 sau un GT2252 sau o alta turbina din familia GT20'.:-) |
am si eu o nelamurire,va rog frumos sa ma ajutati,ce tre' sa fac ca sa pun turbo pe un astra bertone 2.2 aspirat ?? (adica vreau sa zic ce tre' sa ii fac masinii,cam ce turbina recomandati,si ce sa fac ca sa fie legala treaba)
|
Quote:
|
Quote:
Mai bine cauta un motor de 2.0 Turbo Z20LET si pune-l in locul la 2.2. Te duce mai ieftin sa faci combinatia asta... Piesele care trebuiesc schimbate in motor, turbina, calculatorul... o sa te duca cu siguranta mai mult decat daca ai schimba motorul. ;) |
daca e cineva in masura sa dea cateva raspunsuri pe topicul acesta :
https://forum.4tuning.ro/292-zona-tehnica-renault/65742-turbina-1-9dci-clio-1-5-a.html nu am inceput eu discutia dar sunt si eu curios ce si daca se poate face ceva multumesc anticipat |
merci DONU' ,o sa tin cont de sfatul tau
|
salut....am si eu o intrebare....miam cumparat o turbina un xs power t3/t4 si vreau sa o pun p un motor de renault fuego 1.6 turbo....mi se potriveste la galerie tot...numai k nu sunt sigur dak o invarte si daca ati sti la c ture o invarte la max....ms anticipat pt cei care ma ajuta!
|
Quote:
|
Quote:
Mai ales ca e tip veche, deci si mai greu tureaza decat cele GT. Parerea mea ca sub 5000 nu o sa ai presiune corespunzatoare (1bar) |
salutare baieti am si eu o nelamurire si anume am o vectra cu motor C20xe 150 de cai sfi-ul se poate pune turbo pe motoru asta ca de mult ma bate gandul sa fac treaba asta si cam ce modificari ar trebui facute daca merge bineiteles
|
salut pt un opel astra f 1.8 16v c18xe cam cat costa un kit turbo??????
|
Salut. As putea sa pun pe lastun un kit turbo? compresia la el e foarte mica. La asta chip tuning nu poti sa il faci :sad:
Compresia la el e foarte mica.I-am facut pistoane si camasi mai mari si i-am pus carburator de dacia 1300 i-am schimbat si chiuloasa are performante destul de mari , aceste modificari nu sunt efinciente pt ca motorul e de turatie si la 3-4 saptamani trebuie sa il fac din nou pt ca se duc segmentii fffoarte repede.. va rog sa ma sfatuiti daca as putea sa pun turbo pe el :sad: |
Pt. un Hyundai Accent (model KMHCG) 1341cmc exista turbouri cu tot ceea ce este necesar la montaj? In jurul carui scor s`ar invarti toata afacerea... si cam care ar fi surplusul de cai (85HP cei existenti din fabrica)? Multumesc frumos :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning