![]() |
Re: Onesti
bine ai venit printre noi Just_M3:D
|
Quote:
|
welcome tuturor celor noi veniti pe forum si felicitarile mele dexter pt membrii noi adusi forumului :)
|
ms ms ms!!! vreau sa spun ca baietii care i-am adus in familie au fost si ei luni dar eu nu i-am vazut in nici o poza. a si...daca mergi la piatra si ai 2 locuri....vezi ca sunt doritori.
|
eu sunt unul din cei 2 doritori.
|
7 Attachment(s)
inainte de toate va zik k a fost super intilnirtea si sper sa fie si mai si de acum inkolo,am pus si io cateva poze sa ma stiti mai bine.bafta si abia astept sa vina 13:D
|
Quote:
|
Quote:
|
ne vom intalni 1 data la 2 saptamani asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. si nu a zis nimeni ca nu ne putem intalni si asa mai neoficial ca sa ne cunoastem mai bine.
|
salutari tuturor....ast poze cu voi si mashinile voastre....mai dati cate un id de mess....bft mtuturor.....
|
pozele cu masinile voastre sau masini din onesti v-as ruga sa le postati aici ->https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti/page-10.html
drixx2006 nu vrei sa ne zici si tu cine esti? ai sau nu masina? |
si eu as vrea sa merg la piatra ...adica al 2 doritor...si apropo...mai cunosc o fata care ar vrea sa se bage in club ca adora masinile si sa mearga si ea la piatra....o posibila viitoare victima a lu dexter_20 ( stie el cine ----roz---- )..bft alll
|
taci mah k pe-aici sunt rechini care ....abia asteapta sa haleasca rozul
|
dar cand se mere la piatra?????
|
vineri acum. dar in afara de marius care pleaca direct din bacau nu stiu pe nimeni care mai merge
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning